Hyra hus i Bibione

Semestra som en äkta italienare genom att hyra hus i Bibione. Alla våra boenden i Bibione ägs av privatpersoner vilket gör att du har möjlighet att få en inblick i lokalbefolkningens vardag och dess traditioner. 

Detta är ett fantastiskt område för dig som är ute efter mycket sol och bad på din semester. Vi har dessutom många hus där du har möjlighet att ta ett svalkande dopp i en delad eller egen pool.

Förutom att njuta av sol och bad finns här också en mängd andra alternativ för dig som lätt blir rastlös av strandlivet.

Pool till hus i Bibione att hyra

Populära semesterhus i Bibione

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bibione

Loading...

Semesterhus med pool i Bibione

Loading...

Njut av långa stränder med blå flagg

Bibione har länge varit ett väl bokat resmål för alla typer av resenärer. Har man väl upplevt platsen är det verkligen inte svårt att förstå varför man väljer att komma tillbaka år efter år. Staden Bibione har gjort stora satsningar på familjevänliga omgivningar vilket gör det extra populärt bland barnfamiljer att semestra här. Det finns många strandaktiviteter att ta del av så som minigolf, boccia och tennis vilket lockar barn i alla åldrar.  

Bibione har en av de största stränderna i Italien. Här kan man slå sig ner i sin solstol och bara njuta av det härliga varma klimatet. Denna strand har dessutom blivit tilldelad ”blå flagg”, vilket innebär att du möts av en ren och säker strand som är perfekt för alla familjemedlemmar. 

Själva området Bibione är uppdelat i flera delar, men oavsett var du väljer att boka semesterhus i området så är de flesta aktiviteter nära. 

Spaggia, som områdets centrum kallas, bjuder på ett flertal prisvärda restauranger, glassbarer och uteserveringar där du kan njuta av den italienska maten. Många av butikerna har dessutom kvällsöppet och du kan under kvällstid även njuta av en bilfri innerstad då flera gatorna stängs för trafik.

Övriga aktiviteter kring Bibione

Planerar ni att hyra bil under er vistelse i Bibione kan vi tipsa om grannstaden Lignano. Hit tar du dig på tio minuter med bil. Förutom alla uteserveringar, restauranger och butiker som du finner här finns det även ett stort urval av aktiviteter som exempelvis vattenland, zoo, juniorland och golf. Vi har även flera alternativ för dig som söker boende i Lignano.

Skapa dig en minnesvärd semester genom oss på NOVASOL

Genom att hyra hus i Veneto, regionen som Bibione ligger i, med oss på NOVASOL kan du vara säker på att du får en minnesvärd semester med mycket sol och bad. 

Innan vi tar in våra semesterhus och lägenheter i sortimentet kontrolleras de alltid av personal på NOVASOL. Vi erbjuder dessutom ett trygghetspaket i samband med bokningen vilket gör att du kan känna dig trygg med att du hamnar i ett bra boende.

Boka ditt boende i Bibione direkt idag, antingen online eller genom ett samtal till vår kundservice. Vi finns alltid här för att hjälpa dig på bästa sätt. Välkommen!