Boende i Venedig

Underbar vy över Grand Canal i Venedig

Boende i Venedig

Om ni har funderat på att hyra lägenhet i Venedig finns det mycket som väntar. Ståtliga palats, gåtfulla masker, utförliga hantverk och utsökt mat. Med en av NOVASOLs semesterbostäder i Venedig får ni gott om tid att utforska Casanovas vackra hemstad, åka gondol och njuta av varandra.

Venedig ligger i nordösta Italien i regionen Veneto. Under renässansen blev staden en stark sjöfarts- och handelsnation som härskade över öar i bland annat Kroatien. Men i dag är staden mest känd för sina vackra byggnader, kanaler och kvinnokarlen Casanova. Ska du hyra semesterbostad i Venedig under februari-mars får du inte missa den berömda karnevalen med baler, maskerader och kulturevenemang.

Populära semesterhus i Venedig

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Venedig

Loading...

En romantisk semester i Venedig

Ska ni hyra lägenhet i Venedig är bekväma skor ett måste. I denna sagolika stad finns det gott om sevärdheter. Ett tips när ni befinner er i den charmiga staden är att promenera till det mäktiga Ducalepalatset, se Markuskyrkan och klättra upp i klocktornet. Väl där uppe har ni en underbar utsikt över staden. Vila fötterna på Markusplatsen innan ni besöker några av stadens alla konstmuseer som till exempel Guggenheim och Scuola Grande di San Rocco. Vill ni uppleva det överdådiga 1700-talet ska ni besöka museet Ca´ Rezzonico. Här kan du lära dig mer om venetiansk barock- och rococoarkitektur och samtidens inredningstrender. 

Att hyra en av våra semesterbostäder är en bra början på en romantisk semester. Ta med din älskade på opera i det restaurerade operahuset från 1700-talet, shoppa vid bron Ponte di Rialto eller njut av varandras sällskap på någon av stadens mysiga torg. Köp med en av de rikt utsmyckade maskerna, glaskonst från Murano eller marmorerat papper som ett minne från er semester.

Med en semesterbostad i Italien är maten en viktig del av vistelsen. Här måste ni smaka pasta med musslor, fiskrätten sarde in saor och venetianska tapas (ciccheti). Ta gärna ett glas lokalproducerad prosecco till maten eller en Aperol spritz.

Charmig bro i Venedig

Varierat utbud av boenden

NOVASOL är glada över att kunna erbjuda ett spännande och varierat sortiment av lägenheter och semesterhus i denna delen av Italien. Våra semesterbostäder finns i olika storlekar och prisklasser för att det ska finnas något för alla! 

Vill du hyra hus i närheten av Venedig kan du boka genom hos oss på NOVASOL. Om närhet till bad lockar, kan du till exempel hyra hus i närheten av Venedig med pool. Vissa av våra semesterbostäder som tillåter även husdjur. Vilket betyder att du kan hyra lägenhet i Venedig med hund för en härlig semester. Men passa på att boka innan någon annan gör det, då våra boenden i Venedig är väldigt populära!

Vackert boende i Venedig med pool

Ett klick från din drömsemestern

Blev ni sugna på att hyra lägenhet i Venedig? Då kan ni boka en av NOVASOLs semesterbostäder i Venedig direkt här på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL är en av Europas ledande stugförmedlare med ett härligt sortiment semesterhus i Veneto regionen. Hos NOVASOL ingår alltid ett trygghetspaket när du bokar ditt boende direkt genom oss. Välkomna till en av NOVASOLs semesterbostäder i Venedig!