Hyra hus i Rosolina Mare

Välkommen till NOVASOLs semesterhus i Rosolina Mare i Italien. Det sköna området Rosolina Mare ligger på Venetos södra kust. Strax utanför kan du även hyra hus på Arbarella som är en privatägd semesterö för en lyxig semester. 

Vi på NOVASOL erbjuder ett stort och varierat utbud av semesterbostäder. Vill du ha nära till ett svalkande dopp kan du välja att hyra hus i Rosolina Mare med pool. Kanske har du husdjur som du gärna vill ta med dig på semestern? Inga problem! Vi har många semesterbostäder tillåter husdjur. Du kan till exempel boka boende i Rosolina Mare med hund. Utöver detta har vi hus i olika prisklasser och storlekar.   

Ta med dig familjen på en härligsemester genom att boka boende i Rosolina Mare för din nästa semester!

Semesterhus med pool i Rosolina Mare, Veneto

Populära semesterhus i Rosolina

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Rosolina

Loading...

Semesterhus med pool i Rosolina

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Rosolina

Loading...

Upplev Rosolina Mares sevärdheter och aktiviteter

När du har bokat boende i Rosolina Mare har du mycket att se fram emot. Staden som kallas ibland för ”Lilla Mesopotamien” bjuder in till sevärdheter. Ett måste är att se kyrkan San Antonio. Eller varför inte ta med familjen till ett besök på botaniska trädgården Porto Caleri.

Framförallt förknippas nog området Rosolina med dess vackra stränder. Under 1970-talet växte resorten Rosolina Mare fram. Rosolina Mare ligger på halvö där strand, flod och hav möter varandra. Här kan du koppla av samtidigt som du har gott om aktiviteter att välja bland. Till exempel allt från ridning, tennis, segling, cykling till beachvolleyboll.

Milslång vit strand i Rosolina Mare

Njut av en unik och bedårande natur

Rosolina ligger på en halvö i Rovignoprovinsen i den italienska regionen Veneto. Staden ligger bara en timmes bilfärd från Venedig som även kan besökas vid en och samma vistelse. Eller varför inte spendera några dagar i staden genom att hyra hus i Venedig innan du besöker Rosolina Mare. Staden rymmer inte bara vackra, gröna områden men även otroligt sköna stränder med möjlighet till att plaska runt bland Adriatiska havets vågor.

Området kring Rosolina är känt för sin varierande och unika naturomgivningar. Området är därför utnämnt till nationalpark på grund av rik natur och ett fantastiskt fågel- och djurliv. Här finns imponerande pinjeträd, frodiga skogsområden och natur präglad av en säregna och oexploaterad charm.

Boka boende i Rosolina Mare direkt på vår hemsida

När du gör en sökning på vår hemsida kan du enkelt ta reda på vilka semesterlägenheter i Rosolina eller hus som är lediga. Du kan även anpassa din sökning efter dina behov. Till exempel antal personer, hus med pool eller avstånd till badmöjlighet. 

Vi har många hus och lägenheter för semesterändmål i Rosolina. Du kan smidigt boka boende i Rosolina på vår websida eller kontakta vår kundservice.

Välkommen att hyra ett semesterhus i Veneto hos NOVASOL!