search

Stugor i Vimmerby

Närhet till attraktioner med en stuga i Vimmerby

Den gamla staden Vimmerby har haft en brokig historia och haft stadsrättigheter till och från under historiens gång. Den har varit en viktig handelsknutpunkt och mycket av historien speglas i nutidens vackra stad. Bo i en av våra stugor i Vimmerby och upplev historien och de många sevärdheterna.

Stuguthyrning i Vimmerby och resten av Småland

Semestra i sagornas stad

Vem minns inte de makalösa äventyr som Pippi Långstrump, Bröderna Lejonhjärta och alla de andra upplevt och som har spridit glädje och fascination över hela världen. Upplev karaktärerna och sagorna i Astrid Lindgrens Värld, den troligen kändaste attraktionen i området. Här spelas många av de mest kända scenerna upp och ni får möjlighet att själva uppleva äventyren, och varför inte genom att hyra stuga i Vimmerby? Du kan även uppleva Bullerbyn och Nils Holgersons Värld, eller besöka älgarna i Virum älgpark. Från någon av våra stugor i Vimmerby har du bästa möjlighet att njuta av det mesta!

Även för de övriga i familjen finns det många aktiviteter och möjligheter till en fantastisk upplevelse. I Vimmerby kan du fiska, shoppa i många fina små butiker och besöka något av de många museer som har något för alla åldrar. Genom att hyra stuga i Vimmerby får du bekvämt avstånd till alla upplevelser och kan ändå njuta av den egna stugans värme och mys.

För dig som vill pröva fiskelyckan finns goda chanser till stora gäddor och grova gösar, men även livliga abborrar kan förgylla sommarkvällen. Många av våra stugor i Vimmerby erbjuder dessutom egen båt så att du får bästa chansen för ett lyckat fiske. Du kan även hyra kanot eller kajak i Vimmerby och njuta av tystheten när du glider fram över blåa vatten. Om du vill fiska så kom ihåg att kolla upp vilka regler som gäller för respektive fiskevatten.

Boka din stuga direkt online hos NOVASOL

Vi på NOVASOL har läng erfarenhet av stuguthyrning och genom att hyra semesterbostad i Småland hos oss får du trygghet och kvalitet. Vi hjälper dig gärna att boka just sin drömstuga och har en omfattande stugförmedling i Småland. Välkommen att kontakta oss när du funderar på att hyra stuga i Vimmerby eller har några frågor angående stugor eller vårt koncept.