search

Stugor i Västervik

Upplev kontrasternas stad genom att hyra stuga i Västervik

Västervik är kontrasternas stad, där djupa skogar möter karga klippor och där du kan njuta av såväl skärgård som skogspromenader och lummiga öar. Passa på att njuta av allt detta vackra område har att erbjuda genom att hyra stuga i Västervik.

Både skog och hav med stuga i Västervik

Sevärdheter och aktiviteter

Besök de många sevärdheterna i närheten, vandra i den vackra naturen runt någon av våra stugor i Västervik eller hyr en kanot och utforska skärgården. För dig som är intresserad av natur och det vackra svenska landskapet har Västervik mycket att erbjuda. Besök Rågö och de fina vandringslederna eller det mer okända, spännande Littorinas stenar, där du vandrar genom ett landskap av vackra, havsslipade stenar på det gigantiska naturliga stentorget. Genom att hyra stuga i Västervik får du fantastiska möjligheter även till bad och skoj, något som passar alla åldrar!

Här finns många museer och gallerior, varför inte besöka det Psykiatriska museet, Västerviks gamla hospital, eller Almviks tegelbruksmuseum, beundra de vackra gamla kyrkorna eller verken i de många galleriorna. Njut av dagsutflykter till öarna eller fika på de fina små caféerna i centrum. Allt det och mycket mer når du bekvämt och enkelt från någon av våra stugor i området.

Självklart finns det något för alla här, något som du kommer att upptäcka genom att hyra stuga i Västervik. Pröva din fiskelycka under härliga sommarkvällar, kanske kan du fånga dina drömmars fisk från någon av våra stugor i Västervik. Du har chansen till både fina stunder med rofyllt mete och fartfyllt spinnfiske efter många intressanta arter här. Många av våra stugor i Västervik erbjuder dessutom egen båt så att du får bästa möjliga förutsättningar till den där drömfisken.

Stuguthyrning i Västervik och på Smålands östkust

Kontakta gärna oss på NOVASOL när du vill hyra stuga i Västervik, vår långa erfarenhet ger dig trygghet och kvalitet. Vi har en omfattande stuguthyrning i Småland och kan erbjuda något för alla smaker. Självklart hjälper vi dig gärna att hitta stugor i södra Sverige och även Europa. Välkommen om du har frågor eller undrar något. Vi hjälper dig gärna, oavsett vilket boende du letar efter.