search

Stugor i Hestra

Hyr stuga i Hestra i Gislaved kommun

Hestra är det lilla samhället med de stora möjligheterna året runt. Att hyra stuga i Hestra är ett utmärkt sätt att njuta av närheten till aktiviteter och samtidigt ha ensligheten och den egna stugans mysiga tysthet. I Hestra har du nära till såväl fantastisk skidåkning i Isaberg på vintern som härliga utflykter längs Nissan och den otroligt vackra naturen. Du kan hyra kanot och kajak och göra långa spännande utflykter längs floden, och vad passar bättre till det än att på kvällen njuta av solnedgången från verandan vid någon av våra stugor i Hestra?

Semester bland cowboys och fiskar

Hestra ligger även nära High Chaparall, Westernstaden där du kan uppleva livet som om du var i självaste vilda västern, besöka saloonen och se cowboys och indianer alldeles omkring dig. Upplev detta äventyr genom att hyra stuga i Hestra och ta en eller flera dagsutflykter till denna fantastiska värld.

Tycker du om att vandra har du både Isaberg naturreservat och Store Mosse på behagligt avstånd från våra stugor i Hestra. Snöra vanderskorna och ge dig ut i naturen, slappna av en stund på toppen och se dig omkring, utsikten är mycket vacker. Du som vill prova på något mer sportligt kan hyra en mountain bike och ge dig ut på stigarna med den, men tänk alltid på säkerheten!

För dig som är intresserad av fiske finns här stora möjligheter till fina fångster och upplevelser du sent kan glömma. Du når dessa enkelt genom att hyra stuga i Hestra. Runt omkring finns många fina fiskevatten som erbjuder fiske efter både gädda, abborre, gös, lake, öring och id, och många fler fina fiskar.

Även vatten med inplanterad regnbåge finns för dig som vill ha lite extra chanser. Flera av våra stugor i området erbjuder dig dessutom egen båt och möjligheten att utforska sjöarna ingående. Kontrollera dock först innan du kastar ut, vilka regler som gäller för respektive fiskevatten.

Stugförmedling i Hestra och Sverige

Vi på NOVASOL har länge sysslat med stugförmedling i Småland. Detta ger dig trygghet när du vill hyra stuga i Hestra. Bland annat så besöker vi samtliga stugor innan vi tar in dem i sortimentet. Dessutom ingår vårt trygghetspaket i alla bokningar. Vi har en omfattande stuguthyrning i Småland och resten av Sverige samt Europa. Välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta din stuga i Hestra för din semester.