search

Stugor i Kristianstad

Få en semester med närhet till aktivitet och natur med en stuga i Kristianstad

Vacker natur och sällsynta fåglar, slott och vingårdar - i Kristianstad finns allt och lite till. Det bästa sättet att utforska Skåne är att hyra stuga i Kristianstad som bas. Kristianstad ligger vid Hammarsjön i östra Skåne. Härifrån är det nära till Åhus, Sölvesborg, Simrishamn och Östersjön. I Kristianstad finns det världsunika vattenriket och många härliga stränder längs kust och insjö. Dessutom finns ett flertal banor för golfentusiasten som vill förbättra handikappet under ledigheten.

Upplev både stad och natur

I Kristianstad finns en hel del att se om man är intresserad av natur och kultur. Om du och din familj ska hyra en av alla stugor i Kristianstad, får ni inte missa den blomstrande tivoliparken, filmmuseet med världens äldsta filmstudio och såklart det unika vattenriket. Vattenriket bjuder på många aktiviteter för hela familjen som att fiska, paddla, fågelskåda eller cykla bland sjöarna.

Att hyra stuga i Kristianstad är en utmärkt bas för utflykter i Skåne. Ta en dagsutflykt till Skånes djurpark i Höör med över 80 olika djurarter, besök det snövita Wanå slott med sin spännande historia, Lillö borgruin eller någon av Kristianstads vingårdar.

Det finns många anledningar att hyra stuga här. Med ett hus utanför staden kan ni koppla av i naturen, fiska i någon av sjöarna, vandra eller cykla. Med en av våra stugor i Skåne kan ni plocka russinen ur kakan och kan njuta av alla fördelar med en sommarstuga i Kristianstad, samtidigt som ni slipper underhåll under resten av året.

Ett enkelt sätt att hyra stugor i Skåne

Vill du och din familj besöka det världsunika vattenriket, kan ni hyra en av våra semesterbostäder i Skåne. NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är en av Sveriges största stugförmedlingar. Därmed också ett stort utbud kvalitetssäkrade stugor i Skåne. På vår hemsida kan ni själva skriva in era önskemål för att hitta en av våra stugor i Kristianstad som passar just er och även boka. Alla våra stugor i södra Sverige har besökts innan de tagits in i sortimentet och i vårt utbud finns allt från små röda stugor till stora familjehus och husdjursvänliga semesterbostäder. Vill ni veta mer om våra stugor i Kristianstad, är ni välkomna att ringa!