search

Stugor i Abbekås

Charmig pärla vid havet

Genom att hyra stuga i Abbekås under din nästa semester i Skåne kommer du att kunna utforska allt som vackra Österlen har att erbjuda. Här kan du bland annat njuta av ett vackert landskap och en atmosfär som är svår att uppleva någon annanstans. Välkommen till Abbekås, en av Skånes alla charmiga pärlor vid havet!

Njut av en stugsemester i Abbekås

Gammalt fiskeläge

Abbekås ligger i Skåne, mellan Trelleborg och Ystad, i Skurups kommun. Från början var Abbekås ett fiskeläge på Skånes sydkust som var omtalat redan på medeltiden. Idag är det en charmig ort som är bland annat känt för sin mysiga hamn och vackra havsbad. Genom att hyra stuga i Abbekås kommer dina lediga dagar fyllas med allt det där som en semester vid havet innebär. Ta en cykeltur i vacker miljö, stanna till vid stranden och ta ett svalkande dopp och njut av den värmande solen. Eller ta en promenad i natursköna områden och njut av lugnet. Abbekås är även en given plats för sportfiskare då här finns gott om bra fiskeställen. Om du är golfintresserad finns här en populär golfbana där både nybörjare och rutinerade golfare trivs.

Utforska härliga Österlen

Genom att hyra någon av våra stugor i Abbekås kommer du att kunna ta del av Österlens alla härligheter. Här finns gott om pittoreska kustsamhällen och ett vackert landskap. För dig som tycker om konst och historia finns här många skatter. Att hyra stuga i Skåne innebär att du har fullt med semesterupplevelser att ta del av och det bästa är att det finns något för alla åldrar.

Från Abbekås tar det ungefär tjugo minuter att ta sig till Ystad. Här finns en medeltida stadskärna som charmar alla besökare. Här kan du strosa runt på charmiga gator, ta en bit mat på någon av de mysiga restaurangerna och handla någon lokal läckerhet i någon av butikerna. Internationellt förknippar många Ystad med deckare då Wallander-filmerna spelas in i staden och om du har en förkärlek till deckare ska du definitivt ta en av stadens rundvandringar.

På Abbekås andra sida ligger Trelleborg, ungefär 30 km bort. Om du vill vidga dina vyer kan du härifrån lätt ta färjan och ta en härlig tur till antingen Tyskland eller Polen. Att hyra stuga i Abbekås ger dig oändligt med möjligheter att utforska sydkustens alla härligheter.

Boka boende i Abbekås hos NOVASOL

Sedan 1968 har vi arbetat med stuguthyrning och idag är NOVASOL Sveriges ledande stugförmedling. Vi har ett brett utbud av stugor i Skåne för uthyrning och hjälper dig gärna hitta din favorit. Innan vi tar in stugorna i utbudet besöker vi alltid alla stugor för att vara säkra på att de håller kvalitén. Detta gör att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Abbekås hos oss.

När du hyr en stuga hos oss ingår alltid vårt Trygghetspaket utan extra kostnad. Detta paket innebär bland annat att om du blir sjuk eller arbetslös kan du avboka din resa.
Vill du ha hjälp att hitta en stuga i Abbekås är du välkommen att ringa till oss Annars är det bara att göra en sökning direkt här på hemsidan så finner du alla våra stugor i Abbekås. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Abbekås!