search

Stugor i Växjö

Upplev den gröna staden med stort aktivitetsutbud

Växjö är en av de äldre städerna i Sverige och har mycket att berätta för dig som är intresserad av historia. Även du som är intresserad av shopping och teater kommer du att hitta något i denna vackra stad som erbjuder upplevelser och glädje för alla åldrar. Njut av mångfalden från en av våra stugor i Växjö och du har nära till allt.

Stugor i Växjö som ofta ligger nära sjö

Attraktioner och naturupplevelser

I Växjö city finner du både storstadens shopping och puls och ändå ha småstadens närhet och charm. För en shopping upplevelse utöver det vanliga kan du besöka det stora köpcentrat Grand Samarkand precis utanför staden, lätt att nå från någon av våra stugor i Växjö.

Här i Växjö kan du uppleva historiens vingslag när du besöker Huseby bruk, upplev hur man levde på den svenska industrin storhetstid i de vackra gamla byggnaderna. Varför inte ta en promenad runt sjön mitt i staden och pausa vid Teleborgs slott? Dessa och många fler sevärdheter når du enkelt och bekvämt genom att hyra stuga i Växjö.

Staden titulerar sig Europas grönaste stad, detta är något du absolut borde ta tillvara. I Växjö hittar du massor av sport och aktiviteter för alla åldrar och du kan hyra cyklar och kanoter samt njuta av härlig vandring i en fantastisk miljö, passa på att planera in lite motion när du vill hyra stuga i Växjö för din semester.

För dig som vill fiska finns det många fina fiskevatten där du kan pröva lyckan efter såväl abborre och gädda som gös och lake, det finns chans till både stora och många fiskar som ger dig oförglömliga fiskestunder i den vackra naturen. Många av våra stugor i Växjö med omnejd erbjuder dessutom egen båt och brygga, så att du får ytterligare ökade chanser på drömfisken. Kom samtidigt ihåg att alltid kolla upp före du fiskar, vilka regler som gäller för respektive fiskevatten.

Stuguthyrning i Växjö och Småland med bokning online

Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stugförmedling i Småland och även resten av Sverige, vi hjälper dig gärna att hitta rätt stuga för just dig. Välkommen att kontakta oss när du vill hyra stuga i Växjö, Kronobergs län eller resten av Småland!