search

Stugor i Oskarshamn

Upptäck småländsk natur och vacker skärgård

Oskarshamn, där det ligger alldeles vid Östersjön, i norra Kalmarsund, är en attraktiv semesterdestination! Här erbjuds du pittoreska gator och spännande små butiker, caféer och restauranger. Om du väljer att hyra stuga i Oskarshamn under sommaren får du närhet till såväl bad och aktiviteter som till lugn och ro.

Stugor att hyra i Oskarhamn med omnejd

Upplev den småländska östkusten

Från någon av våra stugor i Oskarshamn har du närhet till fina badstränder längs kusten i Kalmarsund men också närhet till insjöbad. I området hittar ni sevärdheter såsom Döderhultarmuseet där den kända snidaren och konstnären Döderhultarns träskulpturer och andra alster kan ses. Inne i Oskarshamn finns även Döderhultarens ateljé bevarad. I området finns allehanda fornlämningar som vackra kyrkor, grottor och museer. Genom att hyra stuga här kan du i lugn och ro besöka alla fina sevärdheter.

Oskarshamn har verkligen något att erbjuda alla besökare, stora som små. Här finns bad och sol på sommaren, storslagen natur och aktiviteter året om. Hyr en av våra stugor i Oskarshamn och upptäck mångfalden! Blå Jungfrun, den sägenomspunna ön mitt ute i Kalmarsund är ett härligt utflyktsmål. Nationalparken kan nås med båtturer. Här kan du finna imponerande jättegrytor och mystiska grottor och begrunda naturens skönhet.

För dig som vill ha fart och fläkt på semestern finns det såklart många aktiviteter. Du kan hyra kanot, kajak, cykel eller annan sportutrustning och ge dig ut och uppleva den fina naturen alldeles på dina villkor. Är du golfintresserad så finns Oskarshamn GK inte långt från stadens centrum. Du når alla dessa möjligheter enkelt och bekvämt genom att hyra stuga i Oskarshamn.

Oskarshamns omgivningar erbjuder också ett bra fiske. Både längs kusten men också i Emån och i insjöar. Många av våra stugor i Oskarshamn med omnejd tillhandahåller egen båt och fisketips för att ge dig ännu större chanser att äntligen uppfylla den där barndomsdrömmen om storgäddan eller den mäktiga malen.

Boka stuga i Oskarshamn med omnejd

Hos NOVASOL kan du hitta just din drömstuga. Vi har ett stort utbud av stugor i Oskarshamn och övriga Sverige. Vi har länge sysslat med att hyra ut stugor i Sverige och har utvecklat ett pålitligt system för att garantera trygghet och kvalitet. Välkommen till oss när du vill hyra stuga i Småland, övriga landet eller Europa!