search

Stugor i Blomstermåla

Semester i östra Småland nära å och hav

För din nästa stugsemester i Småland är du välkommen att se vårt utbud av stugor i Blomstermåla med omnejd. Ett stenkast från havet och Kalmarsund finner du natursköna Blomstermåla där bland annat Alsterå slingrar sig förbi. Genom att hyra stuga i Blomstermåla för semestern, har du en bra utgångspunkt för att upptäcka östra Småland. Planlägg semesterdagarna efter hur du vill ha det – oavsett om de ska vara aktiva dagar, eller bara vara avkopplande för att ”ladda batterierna”. 

NOVASOL är idag den största organiserade förmedlare av privatägda stugor i Småland. Vårt kompletta utbud av lediga stugor och semesterlägenheter finner du här på hemsidan. Här kan du också boka din stuga i Blomstermåla direkt online men givetvis är du också varmt välkommen att ringa till oss för att boka. Du är även välkommen att kontakta oss om du skulle ha någon fråga innan, under eller efter din bokning – välkommen!

Aktiv semester i Blomstermåla

Om du tillhör de som vill aktivera sig under semestern, finns flera alternativ i Blomstermåla med omnejd. Ta en tur med mountainbiken i någon av lederna som finns i friluftsområdet vid Långehäll. Den som vill vandra i naturen under semestern, kan testa på Alsteråleden. En 4,3 kilometer lång sträcka som går längs med ån. Vill du komma närmare ån än så, kan du testa på att paddla. En omtyckt aktivitet bland många semesterfirare. 

Alsterån är också uppskattad av sportfiskare. Bland annat fiskas havsöring här men också gädda och abborre. Likt övriga destinationer och fiskevatten, ber vi dig att kontrollera vilka fiskeregler som gäller, till exempel om fiskekort, innan du kastar i kroken. 

Under en semester i Blomstermåla kan du även besöka ortens bio eller besöka induistrimuséum. 

Utflyktsmål under semestern

Rent befolkningsmässigt är Blomstermåla den näst största tätorten i Mönsterås kommun. Utöver centralorten med samma namn finns även Timmernabben, Fliseryd och Oknö i kommunen. Från Blomstermåla har du cirka 9 km till Timmernabben vid havet, 21 km till Fliseryd i norr, och 15 km till Oknö. Den sistnämnda är såväl en ö som tätort i Mönsterås.

Att ta en tur till havet är inte ovanligt bland de som väljer att hyra stuga i Blomstermåla. Orten ligger så nära havet att du når den på mindre än en mil från centrum.

Boka boende i Blomstermåla

Som stugförmedling i Småland är vi glada över att bland annat kunna erbjuda flera härliga alternativ i Blomstermåla. Vår egen lokala personal har besökt varje stuga innan den tagits in i sortimentet. Det är detta vi kallar för att kvalitetssäkra en semesterbostad. När du bokar boende direk hos oss, oavsett om det är här online eller över telefon, så ingår automatiskt vårt Trygghetspaket i din bokning. Däri ligger bland annat Bästa-Pris Garanti och Avsbeställningsskydd vid plötslig sjukdom för någon i resesällskapet. Läsa gärna mer i detalj om vad Trygghetspaketet innebär i våra Hyresvillkor. 

Genom vår filtreringsfunktion kan du segmentera fram stugor i Blomstermåla som passar just dina önskemål. Du kan till exempel välja om det ska vara bastu, nära sjö, med hund eller hur många sovrum som önskas. Välkommen att boka din favorit till semestern i utbudet av stugor i Blomstermåla.