search

Stugor i Simrishamn

Härligt utbud att välja mellan för dig som vill hyra stuga på Simrishamn

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Simrishamn i Skåne. Simrishamn ligger vid Östersjön och är en underbar stad med folkliv och nöjen. Här finner du ett trevligt aktivitetsutbud i kombination med skön natur. Simrishamn är den största orten på Österlen men har samtidigt en mysig småstadskänsla och sommartid så myllrar det i centrum med alla besökare till de fik och restauranger som ligger här. Är du på jakt efter stugor på Österlen så är Simrishamn ett mycket bra alternativ.

Ta med familjen till Simrishamn

Matupplevelser och aktivitetsmål

Här kan du avnjuta ett riktigt ålagille med alla tillbehör. Från Simrishamn utgår fisketurer för att fiska lax - det är bara och hänga på. De kulturella inslagen är många i Simrishamn och under påsken så vallfärdar tiotusentals människor till den berömda konstrundan på Österlen. Här finner du då konstgallerier i varje by runt Simrishamn och genom att hyra stuga på Österlen under just den här tiden, får du möjlighet att njuta av all denna prakt. Varför inte ta en tur till någon av Österlens alla egenproducenter av mat? Att få smaka på det riktiga skånska köket är en upplevelse i sig. När magen har fått sitt kan du ta en tur till nationalparken Stenshuvud. Parken består främst av lövskog och i centrum står det 97 meter höga berget från vilkets topp du finner en storslagen utsikt. Ska du hyra stuga i Simrishamn kan du även göra ett besök till Tomelilla och där besöka vad som kallas ’världens minsta museum’. Det är även lätt att ta sig till skeppssättningen Ale stenar i Kåseberga. När ni väl är i Kåseberga så bör ni prova någon av restaurangerna som bjuder på allt ifrån vad havet ger. Allt från det klassiska skånska köket till det mer internationella.

Välkommen till Simrishamn

Hos oss på NOVASOLfinner du ett härligt utbud av stugor i Simrishamn med omnejd. Vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1960-talet och kan idag erbjuda ett stort och varierat utbud för dig som vill hyra stuga i Skåne. Alla våra stugor i Simrishamn och resten av Sverige är privatägda men vår duktiga personal besöker alltid samtliga objekt innan de tas in i sortimentet. Detta för att säkerställa att du som gäst får korrekt information innan du bokar. Att hyra stuga i Skåne är ett utmärkt sätt att semestra för att verkligen komma nära landskapet. Här på vår hemsida kan du söka samt boka din stuga i Simrishamn direkt online. Du är även välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig gärna. Gör en sökning redan nu för att se vårt utbud av stugor i Simrishamn!