search

Stugor i Höganäs

Skånesemester med mycket att uppleva

När du väljer att hyra stuga i Höganäs får du möjlighet att uppleva en unik destination. Här finns matupplevelser utöver det vanliga, vacker natur, fiskemöjligheter och kultur. Aktiviteterna i Höganäs är också många. Välj mellan att spendera dagarna på den 6 mil långa kusten på sandstrand, på klippor eller i en fiskeby. 

Hos oss på NOVASOL, kan du hyra stuga i Skåne i såväl Höganäs kommun som centralorten med samma namn. Alla stugor i vårt utbud som fortfarande har lediga perioder att boka, visas här på hemsidan. Har du hittat det boende du önskar för semestern, kan du också boka det direkt online. Det går självklart även bra att ringa till oss om du har frågor eller önskar hjälp med att genomföra din bokning.

Fint boende i Höganäs, Skåne

Allt från natur till historia

Kullaberg är ett, för trakten, känt besöksmål där ni kan testa på klättring eller gå på grottvandring. I området kan ni också spela golf med helt fantastsk utsikt över havet. Känner ni för att bada, finns det även aktiviteter i vattnet som kan locka så som dykleder, fiske och andra vattensporter. Är ni cykelfantaster erbjuder Kattegattleden underbar cykling eller om ni hellre tar en promenad kan ni göra det på Kullaleden. Kullaberg är också ett naturreservat, detta på grund av dess natur och friluftsliv. Här finns knubbsäl, pilgrimsfalk, klockgrodor och tumlare som lockar turister men också djurälskare.

Höganäs Kullabygd är, som många andra kommuner i denna del av Skåne, full av fynd från förr. Här kan ni kolla på objekt från bronsåldern, keramik från tiderna då gruvorna var i full gång i området men också gamla byggnader från 1800-talet. Byggnader som ligger i turistorterna Arlid och Mölle men också andra byar värda ett besök i området är Jonstorp, Farhult, Mjölhul och Skäret. I detta området är turismen stor och här kan ni också skåda Sveriges enda val som lever i det svenska vattnet året om. Besök Kullabergs naturreservat för att få möjlighet att se denna tumlare. 

Mysig stuga att hyra i Höganäs

Boka boende i Höganäs för semestern

Sedan 1968 har vi på NOVASOL arbetat med stuguthyrning och har idag ett mycket stort utbud över hela Sverige. I utbudet för dig som söker boende i Skåne hos oss, ingår bland annat härliga alternativ i just Höganäs. Alla våra stugor är privatägda vilket gör att du får ett varierat och personligt utbud att välj bland. Detta ökar också dina chanser att hitta just den semesterbostad som du vill ha. Samtidigt så besöker vår egen, lokala personal varje boende innan det görs tillgängligt för uthyrning. Vi kallar det för kvalitetssäkrad stuguthyrning då det är ett sätt att säkerställa att du som bokar får rätt information.

Väljer du att hyra stuga i Höganäs direkt hos oss, antingen online eller via telefon, så ingår också alltid vårt Trygghetspaket i din bokning. I paketet ingår, bland mycket annat, bästa pris-garanti och avbeställningsskydd vid plötslig sjukdom. För att läsa mer om Trygghetspaketet, är du välkommen att se våra Hyresvillkor. 

På NOVASOL hälsar vi dig varmt välkommen till oss för din nästa stugsemester i Skåne. Börja gärna med att se vårt utbud av stugor i Höganäs.