search

Stugor i Båstad

Här kan du hyra stuga i Båstad och Bjärehalvön

Båstad, som fick sina stadsprivilegier 1462, har under historiens gång varit både betydelsefullt och stort, men även skövlats och minskat i betydelse. Under 1900-talet kristalliserades Båstad och Bjärehalvön allt mer ut som en populär turistort och så är det än. Här kan du uppleva både hav och skog, avkoppling och spänning. Genom att hyra stuga i Båstad får du nära till allt och ändå möjligheten att upptäcka i din egen takt.

Hyr stuga för en härlig semester i Båstad

Så mycket mer än bara tennis

Att hyra stuga i Båstad och på Bjärehalvön ger dig stora möjligheter till spännande upptäckter. I Båstad finns nordens största utomhusanläggning för tennis och här har du möjlighet att uppleva de spännande Båstadsveckorna. Under dessa veckor möts både kvinnliga och manliga tennisspelare på tennisbanorna, ett spektakel som alltid är värt ett besök. Efter en spännande dag av tennis kan du sedan slappna av och njuta av solnedgången från altanen på någon av våra stugor i Båstad och glömma vardagens stress.

Båstad är känt för sitt fina läge direkt vid havet med alla dess möjligheter. NOVASOLs stugor i Båstad och på Bjärehalvön ger dig fantastiska möjligheter till en semester här. Du kan vindsurfa nere i havet eller bara ligga och sola dig på den härliga stranden. Genom att hyra stuga i Båstad kan du njuta av den storslagna naturen och om du har möjlighet så ta dig tid med att fiska efter kusten. Ett spännande fiske efter många olika arter och för olika önskemål.

Genom att hyra stuga på Bjärehalvön finns det mycket att åka till såsom Torekov, Vejbystrand m.m. När ni är i Torekov eller Hovs Hallar så bör du passa på att ta båten ut till Hallands Väderö och se det rikliga fågellivet. Varför inte ta en tur ned till Höganäs och dess berömda keramik? I Höganäs finns ett shoppingcenter med outlet butiker som verkligen kittlar köpnerven. Åk hem efter shoppingen och beundra alla nya fynd, bred ut dem i någon av våra stugor i Båstad och njut.

Uthyrning av stugor i Skåne med onlinebokning

Hos oss på NOVASOL kan du enkelt hyra stuga för din semester. Vi har lång erfarenhet av stugförmedling i Skåne men kan erbjuda semesterboenden över hela landet och stora delar av Europa. Vill du hyra stuga i Båstad kan du söka efter, samt boka, din stuga direkt här på vår hemsida.