search

Hyra hus och semesterbostäder i Camaiore

Välj ett härligt område vid havet i Toscana. Ibland kan det vara svårt att välja mellan sol, strand, hav och berg. Om det känns extra svårt att välja hur du vill semestra i Italien, kan vi tipsa om den vackra staden Camaiore, där du kan uppleva både och.

Både sol och strand, hav och berg finns alldeles i närheten och genom att hyra hus i denna del av Toscana kan du kombinera allihop och samtidigt njuta av en underbar privatsfär.

Omgivet av vackra kullar, Apenninerna i norr och Liguriska havet i väst ligger Camaiore. Den härliga gamla staden är som gjord för en semester i ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Toscana.

Upptäck Camaiore

Camaiore med sin typiska italienska flair har sedan generationer lockat besökare från alla håll. På NOVASOL är vi stolta att ha många av de vackra och exklusiva semesterbostäderna i Italien att erbjuda.

Många av våra semesterbostäder har egen pool och så är badsemestern given även utan direkt närhet till havet. På så sätt är det enkelt att kombinera bergsvandring och poolsemester. Även den ena eller andra spännande utflykten kan ha sin början i ett semesterhus i Camaiore.    

I den kända stadsdelen Lido di Camaiore kan du hyra ett semesterboende nära havet, ett drömläge för dig som vill utforska Toscanas underbara natur, kultur och klassiskt italienska charm.

Stranden Lido di Camaiore vid havet i Toscana

Möjligheter till en mångsidig semester

En trevlig promenad längs stranden tar dig till pittoreska städer som Viareggio, Pietrasanta och Forte dei Marmi som alltid är värda en utflykt, varför inte ta med en picknickkorg och ta en dagstur i solen.

Att hyra hus är i vårt tycke ett av de mest mångsidiga sätten att semestra på, friheten med ett eget boende på semestern, där du kan komma och gå som du vill är något som uppskattas av många.   

Semesterboende med pool i Camaiore

Upplev närområdet kring Camaiore

Den vackra staden Viareggio ligger bara 10 km från Camaiore och vaknar till liv på riktigt framåt kvällen, när folk lämnar stranden och samlas i de romantiska restaurangerna för god mat och trevliga stunder. Här finns också utmärkta shoppingmöjligheter med många affärer och ett trevligt ambiente med konst och musik och genom att hyra hus kan du själv bestämma när du vill komma och gå.

Pietrasanta, alldeles i närheten till Camaiore, är helt rätt stad att besöka för kulturälskaren, den lilla historiska staden riktigt sprudlar av kultur och inspirationer. Här finns många monument, otaliga gallerier och flera säsongsbetingade utställningar som även bland lokalbefolkningen ger Pietrasanta ett rykte som verkligt konstcentrum.

Forte dei Marmi är också en helt egen liten pärla som är ett måste att besöka för dig som gillar havet och Haute Couture. Forte dei Marmi är en av de chicaste och modernaste städerna i Versilia.

Forte dei Marmi lockar årligen mängder av turister från hela Europa tack vare den härliga stranden, de eleganta villorna med pinjedungarna och den fantastiska utsikten över de Apuaniska alperna.

Här finns också berömda shoppingställen alldeles vid stranden, där många exklusiva och lyxiga affärer av alla de slag, dit människor från hela världen flockas för en upplevelse utöver det vanliga. Helt enkelt ett måste för dig som tänkt hyra hus i Toscana.

Boende i Camaiore med NOVASOL

NOVASOL med sitt stora utbud av lägenheter och hus kan erbjuda något för alla oavsett vilken typ av boende du vill semestra i. Du hittar kvalitetssäkrade semesterhus och -lägenheter av alla storlekar, med pool eller utan och med underbara lägen för alla smaker. Havsutsikt? - Inga problem. Utsikt över Alperna och ett härligt bergsklimat? - jajamensan! Att hyra hus i Toscana är mångsidigt.

NOVASOL har 50 års erfarenhet av semesterbostäder, hus som stugor och lägenheter och då vi ständigt har kunnat förbättra vårt utbud och haft chansen att starta kontor i fler och fler länder. På så sätt har vi kunnat utöka vårt utbud och vår erfarenhet. Vi hoppas och tror att du som vill hyra hus i Toscana ska hitta rätt hos oss och känna dig trygg med att boka med NOVASOL.

Skulle du ha några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss och det går precis lika bra att boka ditt boende i Camaiore på telefon som på nätet. Vi är glada att kunna hjälpa till.  

 

Se alla våra regioner

Se alla våra områden

Se all inspiration