search

Stugor i Hörby

Semester mitt i vackra Skåne

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Hörby för semestern. Hörby ligger i centrala Skåne och har närhet till både Lund, Höör och Kristianstad. Väljer du att hyra stuga här finns det många närliggande platser att besöka men också mycket att uppleva i Hörby. Inom Hörbys kommun ligger Östra Ringsjön som är en del av Ringsjön tillsammans med Västra Ringsjön. Sjön mynnar ut till Rönne Å och är fint fiskevatten. Andra sjöar i kommunen är Kvesarumssjön och Långedammarna

Vårt utbud av lediga stugor i Hörby finner du här på vår hemsida. Varje stuga eller semesterlägenhet bär på en egen historia och bjuder in till unika semesterupplevelser. Kanske är ni flera familjer som reser tillsammans? Eller semestrar du med hund? Använd filtreringsmöjligheterna för att hitta just det semesterboende som du vill ha.

Gott om naturreservat

Naturreservaten i kommunen är många, hela nio stycken. Några värda att nämna är Hörby fälad som har betesmarker med låga buskar och enstaka träd. Största delen av detta naturreservat är fornlämningsområde och har fossil återmark och forngravar från järnåldern. Askebacken med Lyby stubbskottsäng är ett naturreservat med väldigt varierande landskap. Det finns bland anar lövskog, hagmark men även en damm och våtmark. 

I Hörby kommun kan man också åka till Fulltofta som är både naturreservat men också strövområde, Skånes största strövområde. När ni hyr ett boende i detta område kommer det finnas alla möjligheter i världen till att uppleva skånsk natur men också kulturella upplevelser i form av fornlämningar. 

Stugförmedling med erfarenhet

1968 började vi på NOVASOL att erbjuda stuguthyrning. Idag kan du välja i ett mycket stort utbud av semesterbostäder över hela Sverige. Som en del i vår stuguthyrning i Skåne, finner du bland annat flera fina alternativ i Hörby. Alla våra stugor i Hörby är privat ägda. Detta gör att du får en härlig variation av stugor och semesterlägenheter att välj bland. Detta gör även att dina chanser ökar till att finna just det boende som du vill ha till semestern. Samtidigt besöker våra egna, lokala medarbetare varje stuga innan den läggs ut för uthyrning. Det är det som vi kallar för kvalitetssäkrad stuguthyrning. Ett sätt att säkra att du som bokar får rätt information.

Boka boende i Hörby för semestern

Väljer du att boka din stuga i Hörby direkt hos oss, vare sig det är här på hemsidan eller över telefon, ingår alltid vårt Trygghetspaket automatiskt i din bokning. I Trygghetspaketet ingår, bland många andra fördelar, en bästa pris-garanti samt avbeställningsskydd om någon i resesällskapet skulle bli plötsligt sjuk. Om du vill läsa mer om Trygghetspaketet, är du välkommen att se våra Hyresvillkor. 

På NOVASOL hälsar vi dig varmt välkommen till oss för din nästa semester i en av våra stugor i Skåne. I Skåneutbudet hittar du bland annat våra stugor i Hörby – välkommen!