search

Stugor i Hörby

Semester mitt i vackra Skåne

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Hörby till semestern. Hörby ligger i de centrala delarna av Skåne och har närhet till både Lund, Höör och Kristianstad. Inom Hörbys kommun ligger Östra Ringsjön som är en del av Ringsjön tillsammans med Västra Ringsjön. Sjön mynnar ut till Rönne Å och är fint fiskevatten. Andra sjöar i kommunen är Kvesarumssjön och Långedammarna. 

Kanske är ni flera familjer som reser tillsammans? Eller semestrar ni med hund? Använd filtreringsmöjligheterna för att hitta just det semesterboende som ni vill ha.

Gott om naturreservat

Naturreservaten i kommunen är många, hela nio stycken. Några värda att nämna är Hörby fälad som har betesmarker med låga buskar och enstaka träd. Största delen av detta naturreservat är fornlämningsområde och med forngravar från järnåldern. Askebacken med Lyby stubbskottsäng är ett naturreservat med väldigt varierande landskap. Det finns bland anat lövskog och hagar men även en damm och våtmark. 

I Hörby kommun kan man också åka till Fulltofta som är både naturreservat men också strövområde, Skånes största strövområde. När ni hyr ett boende i detta område kommer det finnas alla möjligheter i världen till att uppleva skånsk natur men också kulturella upplevelser i form av fornlämningar. 

Boka boende i Hörby för semestern

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.
Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Skåne, ni hittar dem här!
På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Hörby med omnejd hos NOVASOL.
När ni har bestämt er för en av våra stugor i Hörby kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.
Välkommen!