search

Stugor i Beddingestrand

Semester vid kusten

Genom att hyra stuga i Beddingestrand under din nästa semester i Skåne kommer du att få en härlig semester vid kusten. Åk på upptäckfärd och upplev allt som vackra Österlen har att erbjuda eller bara koppla av och njut av närheten till havet.

Badsemester med stuga i Beddingestrand

Njut av havet

Beddingestrand ligger i Skåne precis vid kusten, mellan Trelleborg och Ystad, i Trelleborgs kommun. Genom att hyra stuga i Beddingestrand får du en perfekt utgångspunkt för att upptäcka kustens alla härligheter.

Här kan du spendera dina lediga dagar på stranden i gott sällskap, lyssna på vågornas skvalpande och koppla av i solskenet. Eller varför inte ta en cykeltur i natursköna omgivningar och sedan ta en paus för att avnjuta en picknick i gräset eller på stranden? När du hyr någon av våra stugor i Beddingestrand kommer du att uppleva natursköna områden vilket är en perfekt kuliss för att koppla av och ta en paus från vardagens alla måsten.

Utforska vackra Österlen

När du hyr någon av våra stugor i Beddingestrand ligger Österlen precis utanför dörren. På Österlen finns gott om pittoreska kustsamhällen, mitt i ett vackert landskap. Här finns gott om skatter för dig som tycker om konst och historia. Att hyra stuga i Skåne innebär att det finns gott om semesterupplevelser att ta del av - och det bästa är att det finns något för alla åldrar!

Från Beddingestrand tar det ungefär 30 minuter med bil till Trelleborg. Härifrån kan du lätt ta en färja och åka över till antingen Tyskland eller Polen. Det kan vara en rolig dagsutflykt om du vill byta miljö under din semester. Att hyra stuga i Beddingestrand ger dig massor med möjligheter att utforska sydkusten.

På Beddingestrands andra sida ligger Ystad och det tar lite mer än en halvtimme att ta sig dit. Här finns bland annat en medeltida stadskärna som charmar alla turister som kommer hit. Strosa runt på charmiga gator, handla någon lokal läckerhet i någon av butikerna eller ta en fika på något av de mysiga caféerna. Då Wallander-filmerna spelas in i staden är det många som förknippar Ystad med deckare. Om ditt hjärta slår lite extra för deckare kan vi starkt rekommendera någon av stadens rundvandringar.

Boka boende i Beddingestrand hos NOVASOL

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är idag Sveriges ledande stugförmedling. Vi har ett brett utbud av stugor i Skåne och hjälper dig mer än gärna att hitta en stuga som passar just dig och dina semesterdrömmar. För att vara säkra på att våra stugor håller kvalitén besöker vi alltid alla boenden innan vi tar in dem i vårt utbud – vilket gör att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Beddingestrand hos oss.

Fördelarna med att hyra en stuga hos oss är flera. En av fördelarna är att när du hyr en stuga hos oss ingår alltid vårt Trygghetspaket, helt utan extra kostnad. Detta Trygghetspaket innebär bland annat att om du blir sjuk eller arbetslös och inte har möjlighet att resa så kan du avboka.

Behöver du hjälp med att en stuga i Beddingestrand är du varmt välkommen att ringa till oss eller maila. Annars kan du göra en sökning direkt här på vår hemsida så finner du alla våra stugor i Beddingestrand. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Beddingestrand!