search

Stugor i Åhus

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Åhus och resten av Skåne

Åhus har anor sedan vikingatiden och har varit en betydande handelsplats under medeltiden. Detta är ett utmärkt semestermål som erbjuder avkoppling och njutning för både stora och små besökare. Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Åhus för din semester, så att du kan njuta av den helt i din egen takt.

Badstränder och aktivitetsmöjligheter

Åhus har härliga badstränder och ett stort utbud av nöjen, här kan du motionera på cykel eller till fots, du har fina fiskemöjligheter och även nöjen som bowling och nattliv är nära till hands. När du hyr en av våra stugor i Åhus har du möjlighet att hyra kajak eller kanot i närheten, så att du stilla kan glida fram över blanka vatten och njuta av naturens skönhet.

Våra stugor i Åhus erbjuder även många möjligheter att göra utflykter och besök i Skåne, du behöver aldrig vara sysslolös eller uttråkad här. När du vill hyra stuga i Åhus under sommaren bör du inte missa att besöka de berömda ålagillena, ett skådespel klart värt att besöka. Passa på att vandra i det gamla centrum och njut av de vackra husen när du hyr en av våra stugor i Åhus. Vill du ändå ha storstadspuls så ligger Kristianstad inom räckhåll om ni hyr stuga i Åhus och resten av Skåne.

Du som är naturintresserad borde åka till Stenshuvud, en underbar nationalpark i Skåne eller ta en tur ned till Ale stenar i Kåseberga och se en av de största skeppssättningarna i Europa. Varför inte åka till Kivik och se äppelodlingarna samt få uppleva den skånska matkulturen. Kommer du vid den stora Kiviksmarknaden får du vara med om en riktig Skånsk marknad. Varje höst tillverkas en tavla av äpplen i Kivik, ett mästerverk av särklass. Du når allt detta enkelt genom att hyra stuga i Åhus.

Stugförmedling i södra Sverige, Skåne och Åhus

Hos oss kan du tryggt hyra stuga i Skåne och övriga landet, vi har lång erfarenhet av stuguthyrning. Vi har också ett brett utbud av stugor i Skåne och vi kan idag erbjuda något för alla smaker. Välkommen att göra en sökning redan nu för att se vårt utbud. Du kan boka din stuga i Åhus direkt här online.