search

Stugor i Åhus

Välkommen att hyra stuga i Åhus! 

Åhus har anor sedan vikingatiden och har varit en betydande handelsplats under flera århundraden. Här finner ni vykorts-vackra sandstränder, kulinariska upplevelser och vacker natur. Ett utmärkt semestermål som erbjuder både avkoppling och roliga äventyr för stora och små besökare. 

Vi erbjuder ett antal stugor i Åhus med omnejd i flera olika prisklasser. Ni bor dessutom mycket nära havet och Österlen ligger bara ett stenkast bort. Här finns gott om roliga utflyktsmål som ni kan bege er ut på och speciellt om ni gillar mat. 

Denna del av Skåne är vackert under hela året och är också ett perfekt resmål för en långweekend. Följ kusten ner mot Kivik och upptäck mysiga gårdsbutiker, fantastiska restauranger och sköna cafeér.

 

Bo i en av våra stugor i Åhus nära stranden

 

Bad, stränder och Österlen

Åhusbryggan och stranden i dess omgivning är helt magnifik. Täppetstranden som den heter, är som tagen ur en katalog. Åhus har flera riktigt bra badstränder som ni kan besöka under er vistelse. Men också ett stort utbud av nöjen. Ni får fina fiskemöjligheter och det finns möjlighet att hyra kajak eller kanot som ni kan ta er fram på, ett perfekt äventyr tillsammans med vänner och familj. Skulle ni bli sugna så finns även nöjen såsom bowling och nattliv nära till hands. 

När ni hyr stuga i Åhus med omnejd så behöver ni aldrig gå sysslolösa eller uttråkade. Kommer ni hit under sommaren och hösten så ska ni försöka ge de berömda ålagillena ett besök. Ett skådespel som är helt klart värt att uppleva.

För er som är naturintresserade är ett besök till Stenshuvud nationalpark ett givet utflyktsmål. Planera också in en tur till Ale stenar i Kåseberga och se en av de största skeppssättningarna i Europa. En fornlämning som ligger precis vid havet och kusten.

Äppelodlingar och stadspuls

Vill ni ha lite stadspuls under er vistelse så kan vi rekommendera Kristianstad. Hit åker ni enkelt från Åhus. Här kan ni gå på museum, besöka konsthallar, gå på shoppingtur och äta god mat.

En annan intressant tur kan vara att köra mot Kivik och Simrishamn. Se äppelodlingarna och uppleva den skånska matkulturen. Ät en fantastisk pizza och annan god närproducerad mat ifrån området.

Kommer ni till Åhus under Kiviks marknad så bege er mot Kivik och upplev en av Sveriges största marknader. Här kan ni sedan spendera timmar med att gå runt och titta på alla roliga saker som finns. Ät och handla bland de olika marknadsstånden.

Varför boka en stuga i Åhus på NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.
Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

När du bokar hos NOVASOL så bokar du ett privatägt semesterboende dvs. vi äger inga av våra stugor. Boendet är med andra ord unikt och du får den där personliga semestern som man önskar när man hyr hus. Däremot så sker bokning, betalning m.m. genom NOVASOL vilket är en trygghet för dig.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Skåne, du hittar dem här!
På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Åhus med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Åhus kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Vår kundservice finns tillgänglig över mail och telefon om du har frågor. Det finns även en hotline att ringa till om du skulle ha frågor när du är i stugan som du har hyrt. Efter det svenska kontorets öppettider, tar vår internationella kundtjänst över för att förlänga servicen till dig som gäst.

Välkommen!