search

Stugor i Ystad

Kom nära Skåne och alla attraktioner med en stuga i Ystad

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Ystad för din semester. Denna trevliga stad har en medeltida centrumkärna. Internationellt förknippar säkert många Ystad med deckare då Wallander-filmerna spelas in i staden och dess närhet. Besök de olika platserna och upplev Wallander-staden genom att hyra stuga i Ystad med omnejd.

Ystad - en härlig plats att hyra stuga

Härligt utbud av aktiviteter och sevärdheter

Om du väljer att hyra någon av våra stugor i Ystad så finns det naturligtvis mycket mer att ta del av än bara det filmerna visar. Här finns många möjligheter till ett rikt kulturliv såsom Ystad jazzfestival, den anrika teatern och vissa år anordnas Militär Tattoo med orkestrar ifrån hela världen. I Maria Kyrkan finns den berömda Tornväktaren som än idag blåser i sin lur varje natt och vakar över stadens medborgare. Vill du äta gott och typiskt skånskt när du ska hyra stuga i Skåne så bör du ta en promenad till restaurangen i parken Norra Promenaden. Här bjuds det sommartid på konserter från den fasta scenen i parken. Här kan du bara sätta sig ned och lyssna eller kanske spela lite boule.

Att hyra stuga i Ystad innebär många möjligheter. Bland annat kan du besöka Kåseberga och ta en tur till Skeppssättningen Ale stenar. Varför inte besöka en av de nordligast belägna vingårdarna Köpingsberg i Europa och pröva deras mousserande vin? Besöksmålen är många i området. Bara för att nämna några så finns till exempel de olika slotten Svaneholm med deras konst och kulturpark samt sommarteater, Svaneholm, Snoggeholm med fina fiske möjligheter, Sandhammaren som är en av Sveriges längsta sandstränder, Kiviks marknad, Ystad Djurpark och mycket mer.

En av våra stugor att hyra i Ystad med omnejd

Uthyrning av kvalitetssäkrade stugor i Ystad

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning i Skåne under många år. NOVASOL grundades redan 1968 och har successivt vuxit till att idag erbjuda ett brett urval av semesterbostäder. När det kommer till stugor i Skåne så finns ett rikt och varierat utbud med möjligheter att bo i härliga miljöer. Alla våra stugor i Ystad och Sverige är privatägda vilket bidrar till variationen i utbudet. Vi besöker dock alltid våra stugor innan vi tar in dem i utbudet för att säkerställa kvalitén. Gör en sökning redan nu för att se alla stugor i Ystad för uthyrning! Du kan boka din stuga direkt här på vår hemsida.

Lokalkontor NOVASOL Ystad

Lokalkontor på plats

Sedan en tid tillbaka har vi dessutom ett eget lokalkontor på plats i Ystad. Centralt beläget vid Sankt Knuts torg och därmed också är lätt att ta sig till. Härifrån arbetar vi med att utveckla stuguthyrningen i Skåne men vi tillhandahåller även service såsom nyckelutlämning till ett antal semesterbostäder i närområdet. Oavsett om du hämtar nyckeln till din stuga eller semesterlägenhet här, är du välkommen in till oss för att till exempel boka, ställa frågor, eller prata stugförmedling i allmänhet. En så hög lokal närvaro som möjligt är en viktig del i vårt arbete och något vi strävar efter vilket visar sig extra tydligt i Ystad tack vare vårt lokala kontor.