search

Stugor i Tomelilla

Naturnära semester på Österlen

Välkommen till en semester med närhet till vacker skånsk natur genom att hyra en av våra stugor i Tomelilla. I Tomelilla kommun är beläget på Österlen vilket gör att du kan njuta av allt vad området har att erbjuda – från konst och kultur, till natur och sevärdheter.

Hos oss på NOVASOL finner du ett stort utbud av stugor på Österlen och däribland i Tomelilla kommun. Samtliga semesterlägenheter och stugor vi har för uthyrning, finner du här på hemsidan. Här ser du en omfattande beskrivning av varje boende, när det är ledigt, samt har möjlighet till att boka direkt online. Du har också möjlighet att ringa till oss för att boka. Kanske vill du ha ett boende med pool? Eller så reser du med hund och det är viktigt att stugan tillåter husdjur. Vi hjälper gärna dig som vill hyra stuga i Skåne, att hitta ett boende som passar just dig. Varmt välkommen till NOVASOL och våra stugor i Tomelilla!

Stuga i Tomelilla med pool inomhus

Upptäck Tomelilla kommun

I kommunen är den största tätorten Tomelilla också centralort. Det finns dock gott om andra fina orter och byar väl värda att besöka. Till exempel finner du här Brösarp som förmodligen låter bekant hos många på grund av Brösarps backar. Backlandskapet som omger Brösarp är mycket vackert och är därför också en av Österlens mer kända attraktioner. Den vackra naturen i Brösarp har också gjort att såväl långfilmer som reklamfilmer spelats in här.

Besök också Smedstorp där du finner såväl kyrka som slott. Det sistnämna uppfördes redan på 1400-talet men är dessvärre inte tillgängligt att gå in i för allmänheten.

I kommunen ligger också orterna Onslunda, Lunnarp, Spjutstorp och Skåne-Tranås. Den sistnämnda har en historia som sträcker sig så långt tillbaka som 700-talet.

Upptäck Brösarps backar i Tomelilla kommun

Aktiviteter och sevärdheter

Då Österlen präglas av både konst och kultur finns mycket att upptäcka under en semester här. Besök någon av de många ateljéerna och gallerierna. Eller kanske prickar du in att hyra stuga i Tomelilla under den årliga konstrundan? Då kommer många besökare hit för att njuta av vacker och inspirerande konst.

Då du befinner dig i Skåne, finns det självklart också många slott och borgar i din närhet. Besök till exempel Bollerups Borg från slutet av 1400-talet, eller se Tosterups slott med dess vackra omgivningar.

En stuga i Tomelilla att hyra

Boka ditt nästa boende i Tomelilla för semestern

Ända sedan 1968 har vi på NOVASOL arbetat med stuguthyrning till semesterfirare. Att bo i en semesterbostad under semestern möjliggör genuina och autentiska semesterupplevelser. Helt enkelt semesterminnen man kommer ihåg. På en lång rad resmål i Skåne finner du våra semesterlägenheter och stugor för uthyrning. Flera av dessa finner du i Tomelilla kommun och Österlen.

Alla våra stugor i Skåne besöks av våra egna lokala medarbetare innan uthyrningen börjar. Detta gör att du som ska hyra stuga i Tomelilla genom oss, vet att NOVASOL har besökt huset innan det lagts upp på hemsidan. Vi finns också med dig på så sätt att du alltid kan ringa till oss om du har frågor kring ett boende, eller vår stugförmedling i allmänhet. Vår gästservice hjälper dig att få svar på dina frågor. 

Så välkommen att hitta ditt drömboende för nästa semester i Skåne hos oss. Boka din favorit direkt här online, i till exempel utbudet av stugor i Tomelilla.