search

Stugor i Örkelljunga

Upplev vacker natur och njut av en semester i Örkelljunga

Örkelljunga, med anor från medeltiden, är en utmärkt semesterdestination för alla åldrar. Genom att hyra en av våra stugor i Örkelljunga får du bekvämt avstånd till sol och bad, fiske och natur och kulturupplevelser alldeles runt knuten.

Aktivitetsmöjligheter året om

I Örkelljunga med omnejd finns gott om aktiviteter året om. Sommartid finns vackra badplatser, både allmänna anläggningar och naturliga stränder och klippor, där du kan njuta av din och familjens semester. Det är aldrig långt till närmaste badvatten.

Det finns mycket att göra här, både stora och små kommer till sin rätt genom att hyra stuga i Örkelljunga. Fundera över historiens gång, besök friluftmuseet eller någon av de historiska platser som bidragit till att forma Sverige som det ser ut idag.

Även du som vill ha motion och äventyr kan hitta något att göra på din semester från någon av våra stugor i Örkelljunga. Här finns fantastisk natur och mycket sjöar som bjuder in till utflykter. Du kan hyra cykel om du vill upptäcka naturen från någon av de fina cykellederna eller kanot om du hellre vill ta sjövägen, så kan du lugnt och tyst njuta av din semester. Att stilla glida fram på blankt vatten, höra plasken från fåglar och fiskar och bara njuta, är en fröjd för själen som ger dig avkoppling och frihet som är svår att uppnå annars. Genom att hyra stuga i Örkelljunga kan du komma alldeles nära naturen, bara genom att stiga utanför dörren.

För dig som vill pröva fiskelyckan finns mycket fina förutsättningar till ett varierat fritidsfiske. Det finns många större och mindre fiskevatten där du kan meta efter livliga abborrar på sommarkvällarna eller utmana gammelgäddan under blåsiga höstdagar. Många av våra stugor i Örkelljunga erbjuder dig även en egen båt och riktigt strandnära boende, så att du får bästa chansen till drömfisken. Kom också ihåg att kolla reglerna för respektive fiskevatten innan du kaster ut din lina.

Uthyrning av stugor i Skåne och Örkelljunga

Här på NOVASOL har vi länge arbetat med att hyra ut stugor i Skåne, men har utvecklat vårt utbud till att omfatta hela landet och stora delar av Europa. Genom vår hemsida kan du direkt hyra stuga i Skåne, men du är även välkommen att kontakta oss om du skulle ha frågor eller funderingar. Vi hjälper dig gärna att hyra stuga i Örkelljunga och resten av landet, vi kan erbjuda något för alla smaker. Välkommen till oss på NOVASOL och våra stugor i Örkelljunga!