search

Stugor i Höör

Ta del av sjö och natur med en stuga i Höör för semestern

Lugn och ro, vackra stränder och närhet till spännande Malmö. Genom att hyra stuga i Höör kan du och din familj både få en avkopplande ledighet och en aktiv semester.

Idylliska Höör ligger i hjärtat av Skåne, med lika långt avstånd till öst- och västkust. Härifrån kan ni enkelt åka på dagsutflykt till Ystad, Malmö, Lund och Köpenhamn eller besöka härliga stränder på Skånes sydkust. Ska du och din familj hyra stuga här, får ni inte missa att besöka Skånes djurpark som ligger i staden. Här finns mer än 80 nordiska arter och spännande aktiviteter.

Upptäck Skånes hjärta 

Det finns många fördelar med att hyra stuga i Skåne i närheten av Höör. Utanför finns bär- och svampfyllda skogar, ett rikt djurliv och sjöar idealiska för både fiske och bad. I Skånes vackra natur kan ni koppla bort all vardagsstress och umgås tillsammans hela familjen.

Genom att hyra stuga i Höör får ni också en bra utgångspunkt för utflykter i Skånes flacka landskap. Ni behöver inte åka långt för att stöta på sevärdheter: vid Höör finns till exempel Berggrenska gården som är en de äldsta gårdarna i trakten och Bosjökloster med sin vackra kyrka och färgsprakande trädgårdar. Längs vägarna ligger även sevärda konstgallerier och mysiga gårdsbutiker.

Det finns också gott om aktiviteter för de som vill röra på sig under semestern. Med en av alla stugor i Höör kan ni fiska i någon av sjöarna, paddla kanot längs Rönne å, vandra längs Skåneleden eller förbättra handikappet på en av Skånes golfbanor.

Boka ditt boende i Höör och Skåne

Är du och din familj intresserade av att tillbringa semestern i Höör, kan ni hyra stuga i Skåne här på vår hemsida eller över telefon. Vi erbjuder stugor som uthyres över hela Skåne och har ett trevligt utbud av stugor i Höör. Alla är inspekterade innan de tagits in i sortimentet. I hyresbeloppet ingår även ett trygghetspaket med ett avbeställningsskydd. Välkommen att göra en sökning redan nu för att se vårt utbud. Du kan boka din stuga i Höör direkt här online.