search

Stugor i Helsingborg

Semester med stadsliv, hav och gott om aktiviteter

Välkommen att hyra stuga i Helsingborg - en perfekt destination för den som är äventyrslysten då här finns något för både stora och små. Med en av våra stugor i Helsingborg, har ni närhet till många upplevelser, utflykter och sevärdheter. Här kan du få härliga naturupplevelser samtidigt som att du kan uppleva stadspuls och shopping. För att hyra stuga i Helsingborg, söker du helt enkelt fram din favorit samt bokar direkt här på vår hemsida. Du är givetvis också välkommen att ringa eller maila till oss så hjälper vi dig gärna.

Vid havet i nordvästra Skåne

Kommunen och staden Helsingborg delar namn och ligger vid havet i nordvästra Skåne. Kommunen tillhör Sveriges befolkningsmässigt 10 största kommuner vilket bidrar till att det här finns mycket att uppleva. I kommunen finns även ett antal mindre orter utöver centralorten Helsingborg. Exempel på dessa är Rydebäck, Ödåkra, Hittarp och Påarp. Helsingborg är en del i vårt totala utbud av stugor i Skåne för uthyrning.

Närheten till Danmark gör så att du här kan få ’2 för 1’. Med endast en kort båttur når du Helsingör vilket är ett perfekt utflyktsmål för en dag. I Helsingör kan du uppleva dansk kultur på Kulturvaerftet men också modern konst på Louisiana museum och äta fantastisk mat. Åk och kolla på Kronoborgs slott som har nordens största riddarsal och en vacker slottskyrka. Varje sommar går det också att kolla på teater i Kronoborg.

Eftersom nordvästra Skåne ibland går under namnet Sveriges keramikbygd, finns det i Helsingborgsområdet även en stenkärlsfabrik i Vallåkra som är värd ett besök. För att inte nämna Keramiken och krukmakeriet i Kullabygden och Mölle. Överlag är Helsingborg och Skåne rikt på besöksmål där Sofiero Slott, Dunkers Kulturhus och tornet Kärnan är exempel bara för att nämna några.

Staden Helsingborg

Helsingborg stad är vacker och här kan ni ta en dag till shopping och strosa bland de vackra shoppinggatorna. En av gatorna, Kullagatan, är Sveriges äldsta gågata. Helsingsborgs ’Gamla stan’ har anor från medeltiden och här finner ni små mysiga gator och gränder. Strosa runt och njut av atmosfären och slå dig ner vid ett fik när det är dags att vila benen. Bruksgatan har en unik kombination av moderna barer och små udda butiker. På Mariatorget finner ni Mariakyrkan och området är fyllt av uteserveringar och har en underbar miljö. Önskar ni mer shopping och vill ha ännu mer än vad centrala Helsingborg har att erbjuda, finns även ett stort shoppingcentrum vid namn Väla en bit utanför staden.

Boka stuga i Helsingborgs kommun

Vill du hyra stuga i Helsingborg för nästa semester är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har ett brett sortiment av stugor i Skåne och bland dem finner du flera fina alternativ i kommunen. På NOVASOL arbetar vi med vad vi kallar för kvalitetssäkrad stugförmedling. Detta innebär att våra lokala medarbetare besöker alla stugor innan de tas in i sortimentet. Du kan därför njuta av alla fördelar som en privatägd stuga innebär, samtidigt som du bokar tryggt i vetskap om att den information du ser här online motsvarar verkligheten. På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning i Skåne sedan många år tillbaka. Har du inte testat på ännu, är du välkommen att göra det genom att till exempel hyra någon av våra stugor i Helsingborg. Välkommen!