Hyra hus i Trogir

Välkommen till oss på NOVASOL om du går i tankarna på att hyra hus i Trogir i Kroatien. Den vackra medeltida staden Trogir ligger ungefär 25 kilometer väster om Split. Cirka 40-45 minuter om du reser med bil. Staden är med på UNESCOs lista över världsarv och väljer du att hyra semesterbostad här, kommer du snart att förstå varför. 

Under en semester i Trogir är det lätt att bli kär i stadens charmiga restauranger, historiska byggnader och mysiga affärer. Om du bokar ett semesterhus eller en semesterlägenhet i, eller i närheten av, Trogir kommer du att vara nära stadens många sevärdheter men även attraktionerna som Split.

Trogir ligger på en liten ö, med en bro till fastlandet. Det finns också en broförbindelse till ön Ciovo, känd för sina många härliga stränder. Det finns inga stränder i Trogir centrum, men du kan enkelt ta en buss eller båt till närliggande stränder.

Hyr hus i medeltida staden Trogir vid havet

Populära semesterhus i Trogir

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Trogir

Loading...

Semesterhus med pool i Trogir

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Trogir

Loading...

Sevärdheter och attraktioner

Om du tillhör dem som är intresserade av konst och arkitektur så borde du definitivt besöka Trogir. Detta är en museistad i ordets sanna bemärkelse. Staden har en rik och varierad kultur och historia. Bland annat kan man nämna den speciella och historiska stadskärnan, konstsamlingen och porten till katedralen. Trogir har liksom många andra kroatiska städer varit offer för krig och oro över åren. Stora delar av staden har vid en tidpunkt varit ödelagd men sedan medeltiden har det rests ett stort antal vackra monument. St. Lauretius-katedralen är verkligen värd ett besök - det här är ett av landets viktigaste monument.

I havet utanför Trogir ligger flera små öar och rev utspridda som en semesterdröm. De vita bukterna med kristallklart havsvatten tävlar om att erbjuda besökare oförglömliga naturupplevelser. Att hyra hus i Dalmatien vid kusten är ofta förenligt med de där glimrande utsikterna över havet som man sett på bild här hemma.

Trogir i Dalmatien, Kroatien

Boka ditt boende i Trogir

Att ta sig till Trogir är enkelt då det bland annat finns flygplats i Split. Oavsett om du väljer att spendera din semester i en semesterlägenhet eller ett semesterhus i Trogir, kan du förvänta dig underbara semesterupplevelser. NOVASOL har också semesterbostäder på den närliggande ön Ciovo. För att hitta ditt nästa boende i Trogir kan du enkelt söka och boka här på vår hemsida. NOVASOL har funnits på plats i Kroatien sedan många år och tillhör idag landets ledande förmedlare med över 10 000 semesterbostäder i utbudet. 

När du bokar ditt boende direkt hos NOVASOL så ingår alltid vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd i din bokning (se våra Hyresvillkor för detaljer). Bokar du en semesterbostad i just Kroatien, gör du det i vetskap om att förbrukningskostnder, slutstädning och sänglinnen alltid ingår under din vistelse. På respektive objektpresentation kan du se all information om ditt boende, Om det har egen pool, ligger nära havet, hur många personer det tillåter och mycket mer. Varmt välkommen till NOVASOL när du ska hyra hus i Trogir för semestern!