Semesterhus i Drnis

Välkommen att hyra hus i Drnis i Kroatien. Den charmiga orten Drnis är ett utmärkt val om du tagit siktet på en semester i Dalmatien. Den pittoreska kusten i Kroatien erbjuder oförglömliga semesterupplevelser, som gång på gång förtrollar sina många besökarna. 

Om du väljer att hyra hus i Dalmatien kan du förvänta dig ett brett utbud av historiska attraktioner och charmiga kuststäder, vackra och oändligt långa stränder, steniga vikar och kristallklart blå vatten i Adriatiska havet. Landet med de 1000 öarna, med sina pittoreska vikar, dess idylliska natur, rika kulturarv och otroliga gästfrihet är en riktig semesterdröm för alla.

Vy över Drnis där du kan hyra hus eller lägenhet

Populära semesterhus i Drnis

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Drnis

Loading...

Semesterhus med pool i Drnis

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Drnis

Loading...

Om orten Drnis

Drnis är en charmig ort och ett utmärkt semestermål när du planerar att hyra hus i Dalmatien. De många kulturföreningarna och företagen här bidrar till att värna om Drnis traditioner, vilket återspeglas i befolkningens musik och livsstil, såväl som i den lokala gastronomin. 

Den lilla orten erbjuder många olika fritidsaktiviteter som hjälper till att göra din semester i Drnis aktiv. De många cykel- och vandringslederna i området ger möjlighet att utforska Drnis omgivningar. Lederna tar dig längs berget Promina, floden Cikola och floden Krka

Många historiska händelser har skett i Drnis, varav många fortfarande finns spår av idag. Besök till exempel ruinerna av flera majestätiska fästningar eller lär dig mer om områdets historia på det lokala museet.

Upptäck Dalmatien i Kroatien

Upptäck Dalmatien

Dalmatien, som sträcker sig från ön Pag i norr till Kotorbukten i söder längs Adriatiska östkusten, är en särskilt attraktiv region för en semester i Kroatien. De otaliga öarna erbjuder dig arkitektoniskt intressanta städer, och de många vikar som omges av natur, bjuder in dig att koppla av helt och hållet – långt bort från vardagen stress. Med ett semesterhus i Dalmatien kommer du att spendera tid i ett av de vackraste och mest varierade landskapen i Europa.

Stränderna i Dalmatien har vy över det fantastiska landskapet. Här får både strandälskare och vattensportentusiaster en fantastisk upplevelse. De största städerna i Dalmatien är Split, Zadar och Dubrovnik - och det är definitivt värt att ta sig tiden att besöka minst en av städerna.

Boka boende i Drnis, Kroatien

Om du vill lära känna den vackra orten Drnis bättre under din semester, kan du hyra ett av NOVASOLs semesterhus eller en semesterlägenhet i området. Här kan du spendera din semester i Dalmatien avslappnat och bekymmerslöst. Vare sig du planerar en semester med en större grupp som till exempel med flera familjer eller med goda vänner, om du vill uppleva landet med din hund eller kommer att upptäcka Kroatien som ett par, har NOVASOL en semesterbostad i Dalmatien som passar dig och dina behov. 

I våra semesterhus för 8+ personer kommer det att finnas plats för alla - även om du vill vara ensam. Varför inte tillbringa avkopplande timmar i semesterbostadens pool eller på balkongen med utsikt över havet? Perfekt för att snabbt hitta rätt semesterkänsla. Med ett semesterhus i Drnis kommer du njuta av din semester i en ostörd och privat atmosfär. Ta en tur till havet och njut av en paus på stranden när det behagar dig. Med ett semesterhus är ni själva som bestämmer över de dagliga rutinerna. Inga fasta mattider, och ingen trängsel vid poolen. Välkommen att boka ditt nästa boende i vårt utbud av semesterhus i Drnis.