Hyra hus i Kastela

Staden Kastela i Dalmatien, som ligger mellan städerna Trogir och Split, har några av de bästa stränderna i Kroatien. Det är känt som en av landets ledande turistorter och besökarna återvänder till Kastela år efter år. NOVASOLs semesterbostäder i Kroatien kan hyras året runt, så det är upp till dig när semestern i Kastela ska hållas. I området finns ett brett utbud av semesterbostäder, så det är bara att börja leta för att hitta ett semesterhus eller en semesterlägenhet som är rätt för just för dig och ditt resesällkap.

Längs Adriatiska kusten i centrala Dalmatien var det en gång sju vackra byar som byggdes på 1500- och 1600-talet. Namnen på alla byarna började med ordet Kastela, som kan översättas till slott. Byarna har under de senaste decennierna vuxit ihop, och kallas ofta tillsammans för staden Kastela. Staden har varit mycket populär bland kroaterna i årtionden, och idag är det inte konstigt att det är en del av Europas favorit semestermål. Så varför inte ta en titt på vårt stora utbud av semesterbostäder i Dalmatien i just detta område?

Kastela / Kastel Novi i Kroatien

Populära semesterhus i Kastela

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kastela

Loading...

Semesterhus med pool i Kastela

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kastela

Loading...

Aktiviteter och attraktioner i Kastela

Slottet Kastel Stafilic byggdes på 1500-talet och ligger på en liten ö, som lätt nås från fastlandet via en bro. Idag är det så kallade slottet en privat bostad, men kan fortfarande besökas av turister. Du bör heller inte glömma att se det 1500 år gamla olivträdet som står bredvid det. Kastel Novi slottet, med sin ryttarstaty är också värt ett besök under semestervistelsen i ett av våra boenden i Kastela. Många semesterfirare njuter av en vandring till Malacka-kullen i Kastel Stari, som är 480 meter hög och som är anslutet till det 630 meter höga Birnje-berget. Härifrån nås en fantastisk utsikt över det närliggande området, absolut värt ett besök på semestern.

Upplev Dalmatien och kusten

Kroatiska Rivieran i Dalmatien

Massor av solsken, kristallklart vatten, god mat och låga priser har gjort Kastela till den kroatiska versionen av Franska Rivieran. Så varför inte prova något nytt och spendera din nästa semester i en av NOVASOLs semesterbostäder i detta populära semestermål. Ett semesterhus i Kroatien har det mesta du behöver för att tillbringa en minnesrik semester med dina vänner eller familj. De vackra och unika semesterbostäderna ligger ofta i områden nära havet. Dessutom erbjuder Dalmatien all slags underhållning och aktiviteter, inklusive jetskidåkning, fiske och många andra vattensporter, för den som önskar en lite mer aktiv och fartfylld semester.

Boka ditt boende i Kastela hos oss

Eftersom vi i vårt utbud erbjuder både stora semesterhus för många personer, och mindre semesterlägenheter finns det oftast något som passar för just ditt resesällskap. Detta oavsett om hela stora familjen åker med, eller om det är dags för en romantisk par-semester. Sök enkelt efter rätt semesterbostad för just er via vår sökfunktion på hemsidan, och justera sökningen i enlighet med era önskemål. Ni kan välja allting från privat pool, till närhet till havet eller om familjens hund ska få följa med på semestern. Så ta en titt här på vår hemsida, eller ring till oss så hjälper vi er att hitta ert drömboende för er nästa semester när ni ska hyra hus i Kastela!