Semesterhus på Dugi Otok

Välkommen till ön Dugi Otok om du vill hyra en trevlig semesterbostad i Dalmatien. Dugi Otok är den största ön i Zadars skärgård, beläget mitt i Adriatiska havet. Dugi Otok i Dalmatien lever upp till sitt namn som "den långa ön". Den är 45 kilometer lång och bara 5 kilometer bred, vilket naturligtvis innebär att du aldrig är långt från närmaste strand. 

Det finns 11 små städer på ön, alla med ett antal härliga semesteraktiviteter och gott om spännande restauranger och caféer. Även om det är lätt att nå Dugi Otok från Zadar med färja, är det fortfarande inte många turister som besöker ön, så du slipper stora folkmassor. De som besöker ön hittar dolda vikar, gamla ruiner, vita stenstränder och enastående landskap. Vi har många semesterbostäder i Dalmatien att välja mellan på denna fantastiska ö.

Dugi Otok i Adriatiska havet

Populära semesterhus i Dugi Otok

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Dugi Otok

Loading...

Semesterhus med pool i Dugi Otok

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Dugi Otok

Loading...

Stränder och nationalparker på Dugi Otok

Öns största stad är Sali, som är en avslappnad stad med vänlig lokalbefolkning. Från Sali kan du besöka naturparken Telascica, som inkluderar små öar och dolda vikar samt några vackra stränder såsom Lojisce-stranden. En av de bästa stränderna på ön är Sakarun, som är en bred sandstrand med grunt kristallklart vatten. Stranden är otroligt populär bland familjer med små barn, eftersom du, förutom det barnvänliga vattnet, här kan njuta av strandbarer och matställen. 

Kornati Nationalpark ligger strax söder om Dugi Otok vilket är perfekt för att organisera en dagsutflykt till denna nationalpark. Bo på Dugi Otok i ett semesterhus för en underbar semesterupplevelse i Dalmatien!

Ett vackert semestermål

Om du drömmer om att hyra hus eller semesterlägenhet på Dugi Otok, har du kommit till rätt ställe. Här på hemsidan finner du vårt totala utbud av semesterbostäder på ön som fortfarande har lediga perioder kvar att boka. I utbudet av semesterhus och lägenheter i Dalmatien finns något för alla och varje budget. Dugi Otoks invånare närde sig förr på fiske och jordbruk, men idag är det turismen som dominerar ön, men du kan fortfarande se fiskare på jobbet eller smaka på lokala specialiteter som getost, olivolja och fikon.

Boka boende på Dugi Otok hos NOVASOL

Sedan 1968 har vi arbetat med att hyra ut stugor, semesterhus och lägenheter till semesterfirare. Successivt har utbudet ökat och idag finner över 10 000 semesterbostäder för uthyrning i Kroatien. Utöver det finner du våra boenden i en lång rad andra länder och resmål. Om det är Dugi Otok du har bestämt dig för till din nästa semester, är du välkommen att se vårt tillgängliga utbud här på hemsidan. Här bokar du också din favorit på Dugi Otok direkt online men det går även bra att ringa till vår svenska gästservice. 

Varje boende på Dugi Otok och i resten av Kroatien har besökts av vår egen, lokala personal innan uthyrningen börjar. När du bokar direkt genom oss – oavsett om det är telefon eller här online – så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt och utan extra kostnad. Den innehåller bland annat avbeställningsskydd vid till exempel plötslig sjukdom vilket du kan läsa mer om i våra Hyresvillkor. Allt detta har vi sett till för att du ska känna dig trygg när du ska boka ditt semesterhus på Dugi Otok hos oss på NOVASOL.