Hyra hus i Nin

Välkommen till att hyra hus i Nin hos oss på NOVASOL. Nin är inte bara en vacker historisk kuststad, det är också en av de mest eftertraktade semesterorterna i Kroatien. Nin ligger på en liten ö mitt i en grund lagun, och stadens centrum är ansluten till fastlandet med två stenbroar. Ta med familjen till en semester i norra Dalmatien. Ett semesterhus är ett utmärkt sätt att uppleva Nin tillsammans med familjen. Lokalbefolkningen är känd för sin avslappnade livsstil, området för sin vackra, naturliga miljö och staden är känd för sin livliga atmosfär. Välkommen!

Upptäck Dalmatien med ett semesterhus i Nin

Populära semesterhus i Nin

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Nin

Loading...

Semesterhus med pool i Nin

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nin

Loading...

Badsemester i Dalmatien

De låga bergen som omger Nin skyddar mot vinden, vilket hjälper till att skapa ett paradis som du vanligtvis bara drömmer om. Det grunda, vanligtvis varma vattnet är passande för barn i alla åldrar. Nins stränder är totalt 8 kilometer långa, där den mest kända Queen’s beach är 3 kilometer lång, och känd för sin medicinska lera och härliga sand. Det finns flera andra stränder som också lätt kan nås från ditt semesterhus .

Gillar du vattensport? Då är denna destination verkligen något för dig. Om du väljer att hyra hus i Nin kan du prova ett imponerande antal vattensporter som vindsurfing, vattenskidor, dykning och jetskidåkning. Naturligtvis finns det också möjlighet att spela tennis, beachvolleyboll och att vandra eller cykla. En semester här erbjuder en unik kombination av fritidsaktiviteter i en region full av attraktioner. Nin är verkligen ett paradis om du så önskar avkoppling eller föredrar en aktivitetsfylld semester i Kroatien.

Sevärdheter i närheten

Nin är ett av Kroatiens viktigaste kulturcentrum. Här finns unika monument som dateras tillbaka till begynnelsen av kroatisk arkitektur. Det historiska och kulturella arvet karaktäriserar detta resmål och hjälper till att ge staden sin speciella charm. En semester i Nin kommer har alla förutsättningar att bli oförglömlig.

Ta på bra skor och besök till exempel den heliga korskyrkan i Nin som anses vara den minsta katedralen i världen då den mäter mindre än 9 kvadratmeter. Kyrkan är från det 9:e århundradet och är fortfarande mycket välbevarad. Det är också ett av de bästa exemplen på tidig medeltida arkitektur i Kroatien. Om du letar efter skönhet och fantastiska sevärdheter i naturen rekommenderar vi att du besöker Paklenica Starigrad Nationalpark, vilket är en uppenbar destination för naturälskare.

Om du inte alltid orkar stå för maten själv när du hyr en semesterbostad i Dalmatien, rekommenderas det starkt att gå till en av de lokala restaurangerna där du kan smaka på lokala specialiteter samt mat från hela världen. Liksom många andra fiskebyar i Kroatien är maten fantastisk i Nin. Många av de lokala rätterna är gjorda av fisk som fångats från havet precis framför restaurangen.

Boka boende i Nin till semestern

Med ett semesterhus i Dalmatien i Nin får du också en bra utgångspunkt för att besöka de dalmatiska städerna Sibenik, Trogir och Split. Var och en av dessa historiska städer har fantastisk arkitektur att uppleva. 

Våra semesterbostäder kommer i varierande nivåer av lyx och pris. Till exempel har vi boende med egen pool. Oavsett vilket semesterhus eller semesterlägenhet du väljer, gör du det i vetskap om att NOVASOL har besökt ditt boende innan det tagits in i sortimentet. Du bokar också tryggt i vetskap om att vårt Trygghetspaket ingår automatiskt i din bokning. Välkommen att hitta ditt nästa boende för Kroatiensemestern i utbudet av semesterbostäder i Nin.