Semesterhus i Primosten

Trånga gränder, vackra byggnader och härliga stränder... genom att hyra semesterhus i Primosten får du och din familj utforska en av Kroatiens mysigaste platser. I centrala Dalmatien mellan städerna Trogir och Sibenik, ligger Primosten. Primosten har varit bebott sedan forntiden och var förr en helt isolerad ö, men numera är staden förbunden med fastlandet. Hit lockas människor för att ströva i stadskärnans trånga gränder, titta på den vackra kyrkan S:t Georg och besöka de närliggande vingårdarna. Tänker ni hyra hus i Primosten under sommaren, får ni även chans att uppleva den berömda åsnekapplöpningen.

Primosten - en härlig destination att hyra hus

Populära semesterhus i Primosten

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Primosten

Loading...

Semesterhus med pool i Primosten

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Primosten

Loading...

Upplev en ny kultur

Att hyra hus här är ett bra sätt att upptäcka både staden och omgivningarna. Den populära staden kantas av klippor och småstensstränder, den mest berömda är Raduca som är känd för att vara ren och miljövänlig. Får ni nog av att koppla av på stranden, kan ni alltid ta en tur inåt stadskärnan och ströva bland trånga gränder mot kullens topp där ni kan beundra 1400-talskyrkan S:t Georg och utsikten över havet.

Att hyra semesterhus i Primosten ger en unik inblick i kroaternas vardag. Mat och dryck är en viktig del av livet i Primosten. Här producerar man egna skinkor som har lika hög kvalitet som den berömda parmaskinkan, tillverkar spännande ostar och det röda vinet Babic. Ska ni hyra hus i Primosten måste ni också ta tillfället i akt att besöka någon av stadens vingårdar.

Det finns mycket att vinna på att tillbringa ledigheten i en av alla semesterbostäder i Primosten. Genom att hyra hus i Primosten kan ni enkelt ta er till de historiska städerna Trogir och Split, men även åka ut till en av alla öar som ligger i närheten. Vi har ett rikt utbud av semesterbostäder i Dalmatien.

Ett smidigt sätt att boka semesterhus

Vill du och din familj uppleva Kroatien kan ni hyra en av våra semesterbostäder i Primosten. NOVASOL har funnits sedan 1968 och i vårt kroatiensortiment finns allt från enklare bostäder till stora villor med egen pool. Vill du utöka din sökning kan du se alla våra semesterhus i Dalmatien. Boka hus i Primosten gör ni enkelt online eller över telefon, i priset ingår även en trygghetsförsäkring. Välkomna!