Hyra hus i Podgora

När du väljer att hyra hus i Podgora kommer du förutom att spendera många dagar vid havet, även ha möjligheten att bo nära havet – flera av våra boenden i Podgora erbjuder havsutsikt under frukosten.

På semester i Podgora kan såväl barnfamiljen, de som söker hus för många personer och de som reser på tu man hand åka. Här hittar du ett brett utbud med semesterhus med pool, terrasser och stora hus att hyra.

Hus att hyra i Podgora med pool

Populära semesterhus i Podgora

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Podgora

Loading...

Semesterhus med pool i Podgora

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Podgora

Loading...

Podgora – badorten med långa stränder

Under din semester i Podgora kommer du kunna pausa i en av solstolarna på någon av de långa stränderna på Makarska Rivieran. Framför dig kommer du ha utsikt över det kristallklara medelhavet och bakom dig kommer du ha den mysiga byn med sin fina hamn.

Vill du se dig omkring i området är en tur på den fina strandpromenaden ett bra tips. Här kan du promenera längs med strandkanten, äta middag på någon av restaurangerna med havsutsikt eller stanna till vid något av alla marknadsstånd och småbutiker längs vägen. Du kan också välja att bara ta en paus på en parkbänk och njuta av Kroatiens fina omgivning.

Ett boende i Podgora vid havet

Tips på utflykter

När du ska hyra hus i Podgora, upptäcker du området bäst med utflykter. Nedan tipsar vi på några av de städer och öar som vi tycker är värda ett besök under din semester i Kroatien. 

Makarska – Huvudorten hittar du bara några kilometer med bil från Podgora. Här kan du besöka flera goda restauranger, shoppingbutiker, pittoreska gränder och torg med marknader. 

Split – Näst största staden i Kroatien som du får åka en lite längre bit i bil för att nå, men väl värt ett besök. Här strosar du runt bland historiska ruiner och gator med småbutiker och marknadsstånd. I Split kan du kombinera en dag med sol och bad med stadsliv.  

Biokovobergens Nationalpark – Ultimata utflykten för dig som vill aktiveras en dag under din semester i Podgora. Här kan du vandra, cykla mountainbike och klättra i bergen. 

Hvar – Ön som förutom utsetts till en av världens vackraste öar, sägs också lova flest soldagar i hela Kroatien. Här kan du besöka lyxigare restauranger, barer och strosa runt i butiker. 

Brac – På ön kan du fika på några av Kroatiens goda delikatesser på en av de mysiga caféerna. Även här finns vacker strand att sola och bada vid.

Vid havet i Podgora

Boka semesterboende i Dalmatien

Väljer du att hyra hus i Podgora kan du få en semester full av sol, bad, god mat och spännande upplevelser. Genom att boka ett stort hus kan ni vara många vänner under samma tak eller så kan du hyra en semesterlägenhet för dig och en vän. 

Förutom våra semesterhus i Podgora har vi även flera hus att välja bland i hela regionen, och det finns säkert ett boende i Dalmatien som passar just dina önskemål. Hittar du inget som passar dina förväntningar i Podgora kan du också välja att hyra hus i Makarska. Hos oss på NOVASOL har du många semesterbostäder i Kroatien att välja mellan.

Välkommen att boka nästa semester i Podgora med oss på NOVASOL!