Semesterhus på Ugljan

Åk till norra Dalmatien i Kroatien och bo bekvämt i ett semesterhus på Ugljan. Ugljan är en av alla de vackra öarna man finner utanför Kroatien. På NOVASOL kan vi erbjuda ett härligt utbud av individuellt inredda semesterbostäder på ön. Välkommen till oss för att hyra hus och semesterlägenheter på Ugljan till din nästa semester.

Hyr semesterhus på Ugljan och njut av Kroatiens öliv

Populära semesterhus i Ugljan

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ugljan

Loading...

Semesterhus med pool i Ugljan

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ugljan

Loading...

Traditionsrik ö i skärgården

När man befinner sig på ön Ugljan i Kroatien känns det som om man har blivit inkastad i en tid där allt står stilla. Livet på den traditionsrika ön föregår i stort sett som när grekerna under sin tid koloniserade den. Här finns många sevärdheter, fiskebyar och traditionella lantbruk, gamla ruiner och kyrkor och kapell att besöka. Här kan man se hur munkarna lever, och köpa deras hemproducerade likörer, ostar eller skinkor. Genom att hyra hus på Ugljan kommer du nära alla aktiviteter och kan njuta av semestern på dina egna villkor.

Men naturligtvis har de många turisterna som årligen besöker ön lett till förändringar. Många moderna faciliteter har dykt upp de senaste åren och det gör denna härliga ö till ett paradis, som erbjuder er både kultur, aktiviteter och upplevelser för alla åldrar. Genom att hyra semesterhus på Ugljan har du nära och bekvämt till alla de trevliga nöjen som området erbjuder.

Våra semesterhus på Ugljan ligger nära det blå adriatiska havet och lämpar sig utmärkt för familjesemestern för bad- och solsugna. Havet erbjuder många aktiviteter som vattenskidor, båtutflykter och snorkelturer och naturligtvis skön avkoppling i solen.

Det finns möjlighet att uppleva gammaldags fisketraditioner och lokalproducerade delikatesser men också moderna rätter, shoppingmöjligheter och motion i form av bollsporter, vandrings- och cykelleder för både entusiaster och nybörjare på bekvämt avstånd när du bestämt dig för att hyra hus på Ugljan.

Sök och boka semesterhus på Ugljan online

Vi på Novasol har ett stort utbud av semesterhus på Ugljan och hjälper dig gärna att hitta just ditt drömboende. Hos oss söker du enkelt bland våra semesterhus i Kroatien och övriga Europa och du kan boka direkt online. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på NOVASOL när du vill hyra hus i Dalmatien och övriga Kroatien.

Vi hjälper dig gärna att hyra hus på Ugljan - välkommen till NOVASOL!