Semesterhus på ön Krapanj

Drömmer du, som många andra, om att hyra ett semesterhus i Dalmatien så kan du vända blicken mot den vackra ön Krapanj. Denna charmiga ö ligger bara några hundra meter från fastlandet och Brodarica. Krapanj är en del av Sibeniks skärgård och nås via färjan från fastlandet som går flera gånger per dag under högsäsongen.

Det lilla landet Kroatien är med sitt varierande och mångsidiga landskap och dess läge i östra Adriatiska havet, en av de mest populära semesterdestinationerna i södra Europa. Särskilt Dalmatien är ett ställe som besökare gärna återvänder till. Landets mångsidighet innebär att det finns upplevelser och attraktioner för alla smaker. Oavsett om du vill uppleva unik natur, kulturella och historiska skatter, charmiga städer eller vackra sandstränder med kristallklart vatten, väntar semesterupplevelserna på dig i Kroatien.

Hus i Krapanj, Sibeniks skärgård

Populära semesterhus i Krapanj Ö

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Krapanj Ö

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Krapanj Ö

Loading...

Ön Krapanj – något för alla

Den lilla charmiga ön Krapanj, som ligger bara 300-400 meter från fastlandet, är ett särskilt bra ställe att hyra en semesterbostad om du planerar tillbringa din semester i Kroatien. Här kan du lätt komma in i en sorglös semesterkänsla. Barnen kan leka och spela på stranden, ni kan njuta av avkopplande promenader vid havet, och hemma i semesterhuset väntar kvällssolen på er på terrassen. För dykare erbjuder en semester i ett boende på ön Krapanj en magnifik undervattensvärld. Vill du uppleva vattnet ovanpå istället för under, kan du utforska de många vikarna och bukterna med båt. 

Hyr ett hus eller lägenhet i Krapanj och spendera några oförglömliga semesterdagar på denna lugna Medelhavsö. Om du hyr en av NOVASOLs semesterbostäder för många personer kan du utforska Krapanj med ett större semestersällskap. Tillbringa dina kvällar på terrassen i ditt semesterhus och lyssna på vågornas brus från stranden. Om du drömmer om att uppleva Kroatien i sällskap av din hund kan du hyra ett av våra husdjursvänliga semesterhus på ön. Du ser alla valbara enkelt genom att klicka i husdjur när du söker boende här på hemsidan.

Dalmatien har mycket att erbjuda

Upptäck regionen Dalmatien

Under en semester i den Dalmatiska regionen hittar du hisnande landskap, många fantastiska sevärdheter och underbara ställen att koppla av på. Dalmatiska kustens landsida är omgiven av imponerande bergskedjor, från vilka du har en magnifik utsikt över de många öarna i den kroatiska skärgården. 

Men också i Kroatiens nationalparker, varav 4 ligger i Dalmatien, kan man uppleva fantastiska landskap. Krka National Park, en av de vackraste parkerna med spektakulära vattenfall, väntar på dig under din semester i Dalmatien. En unik undervattensvärld och en labyrint av gator och gränder ligger i Kornati National Park. På de fantastiska stränderna kommer strandälskare och vattensportentusiaster att få valuta för pengarna. Ta långa promenader längs stranden, bada, sola och snorkla i havet och njut av de soliga dagarna av din semester i ett semesterhus i Kroatien.

Boka boende på Krapanj i Kroatien hos NOVASOL

Att hyra hus i Kroatien på en ö är ett fantastiskt och ofta billigt alternativ till ett hotellrum för att tillbringa en avkopplande semester. I våra semesterbostäder kan du själv bestämma dina dagliga rutiner och hålla din semester i Kroatien utefter dina egna önskemål.

NOVASOL kan erbjuda många attraktiva och bekväma semesterbostäder i Dalmatien som vi hoppas att våra boenden på Krapanj ska uppfylla dina krav och förväntningar. Oavsett om du drömmer om ett semesterhus med havsutsikt, en enklare semesterlägenhet eller ett lyxigare hus med privat pool, har vi semesterbostäder i Dalmatien som passar dig.

Vi ser fram emot att välkomna dig och din familj och önskar dig en underbar semester i ett av våra semesterhus på Krapanj!