Semesterhus i Vodice

Välkommen till den populära semesterorten Vodice! Här finns allt ni kan önska er av en semester vid norra Dalmatien. Med ett semesterhus i området får du och din familj många chanser att sola och bada, äta gott och umgås tillsammans.

Vodice är en stad i Dalmatien med anor från romartiden som under 1400-1700-talet styrdes av Venedig. De nära banden till Italien påverkar regionens matkultur än i dag och på Vodices restauranger serveras gärna rätter som pizza, pasta och risotto. Ska ni hyra hus här får ni många möjligheter att äta ute, orten hör till en av de mest restaurangtäta.

Boka semesterbostad i Vodice, Dalmatien

Populära semesterhus i Vodice

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vodice

Loading...

Semesterhus med pool i Vodice

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vodice

Loading...

Utforska Dalmatien från ett semesterhus i Vodice

Det finns många fördelar med att hyra hus i Vodice om ni vill få ut det mesta av er Kroatiensemester. Genom att hyra hus här kan ni koppla av vid de populära stränderna Plava Plaza och Hangar. Besöka den fina kyrkan Vår fru av Carmel på toppen av kullen Okit, eller handla lokalproducerade charkuterier, viner och olivolja på den lokala marknaden.

Från Vodice är det nära till både storstadspuls och hänförande natur. Med en av alla semesterbostäder i Vodice kan ni ta bussen till Sibenik som ligger cirka en mil bort eller ta en biltur till de spännande storstäderna Split och Zadar. Hyr ni semesterhus i Dalmatien i närheten av Vodice kan ni ta en båt till nationalparken Kornati som består av omkring hundra obebodda öar eller åka båt till Krka för att beundra vattenfallen.

Boka direkt online

Vill du och din familj koppla av på omtyckta Plava Plaza kan ni hyra hus i Vodice hos oss på NOVASOL. Vi har förmedlat semesterhus i Kroatien sedan tidigt 2000-tal och har idag ett härligt utbud av semesterbostäder för uthyrning i Vodice med omnejd. Samtliga är tillgängliga för bokning här online eller över telefon.

I vårt sortiment finns semesterhus i alla prisklasser och med allt från utomhuspool till spaanläggning i huset. Har ni frågor eller vill ha hjälp att hyra hus eller lägenhet för semestern - tveka inte att kontakta kundtjänst. Välkomna till NOVASOL när du vill hyra hus i Vodice!