Hyra hus i Imotski

Om Kroatien, med sin vackra natur, oförglömliga platser och kristallklara vatten, är ditt favoritresmål, är ett tips att hyra hus i vackra Imotski. Här finner du bland annat attraktioner som den Blå sjön. Ett naturfenomen och tillika stor turistattraktion i Imotski.

Ta en titt på alla våra semesterbostäder i Dalmatien och hitta din nästa semesterbostad i Imotski. Du kan enkelt söka efter semesterhus och semesterlägenheter som passar dina personliga krav och önskemål genom att använda filtreringsfunktionen här på hemsidan. Med ett stort utbud av semesterbostäder i hela Kroatien har kommer du säkerligen finna ett boende som passar dig och ditt resesällskap. Varför inte i Imotski?

Hyr semesterhus i Imotski vid den Blå sjön

Populära semesterhus i Imotski

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Imotski

Loading...

Semesterhus med pool i Imotski

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Imotski

Loading...

Den Blå sjön

Lilla Imotski ligger i centrala Dalmatiens inland, nära gränsen till Bosnien och Hercegovina och bara några steg från sjön Modro jezero. Denna naturliga pool, även känd som den "blå sjön", erbjuder en helt unik upplevelse för dig som valt att hyra hus i Imotski. Upptäck denna mycket unika sjö, som ligger på över 200 meters djup i ett slukhål. Eftersom vattennivåerna ständigt förändras är det dessutom en perfekt destination för dem som tycker olika utomhusaktiviteter. Inte långt från den blå sjön, finner man den ”röda sjön”, Crveno jezero, som liksom den blå sjön, ligger djupt i en dal. Den är cirka 530 meter djup från klippkant till botten, vilket gör den till det tredje djupaste slukhålet i världen! Missa inte att besöka någon, om inte båda, av dessa unika sjöar under semestern – ett perfekt substitut istället för stranden.

Upptäck Dalmatiens inland

Semester i Dalmatien

Sommarklimatet i Kroatien är perfekt för alla som älskar denna vackra årstid. Med ett semesterboende i Dalmatien kan du njuta av det varma kroatiska klimatet, det fantastiska landskapet och naturligtvis själva semesterhuset. Om du gillar regionen Dalmatien, varför inte ta en titt på våra semesterhus i Imotski eller i någon annan av de många vackra städerna? Här finns det ställen som passar perfekt för avslappnade dagar med sol och bad, eller vandring- och cykelleder för den som vill ha en mer aktiv semester.

Våra semesterbostäder i Imotski

I detta område kan vi erbjuda dig gott om semesterhus och semesterlägenheter för uthyrning, där du kan njuta av en härlig semester i Dalmatien. En vistelse i detta charmiga och oförglömliga område är perfekt för älskare av lugn och ro. Även för dig som behöver komma bort från vardagens buller och myller. Våra semesterhus strävar efter att ge dig den komfort du vill ha.

Om du väljer att hyra hus eller hyra lägenhet i Dalmatien hos NOVASOL kan du välja ur ett brett och mångsidigt utbud. Här finns något för alla, vilket gör det lätt att hitta ett boende som uppfyller dina önskemål. Några av våra semesterhus i Imotski har egen pool, stora utomhusterrasser och vackra trädgårdar. Många semesterbostäder ligger i mycket genuina delar av den charmiga orten. Detta gör att du enkelt kan fördjupa dig i den kroatiska naturen och kulturen och beundra det vackra landskapet i centrala Dalmatien under semestern. Välkommen till en semester i Dalmatiens inland med NOVASOL genom att hyra hus i Imotski.