Semesterhus på Mljet

Vy över ön Mljet i Dalmatien

Semesterhus på Mljet

Vill du och din familj semestra i Kroatien i år? Åk till den fantastiska ön Mljet! Med ett semesterhus på Mljet får ni gott om tid att njuta av semestern på en av Kroatiens vackraste öar. Mljet är Kroatiens åttonde största ö och ligger mitt i det turkosblå Adriatiska havet. Sedan 1960 är västra delen av ön nationalpark för att skydda den rika naturen. Ön har varit bebodd sedan förhistorien och det finns en mängd historiska lämningar utströsslade över Mljet.

Populära semesterhus i Mljet

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Mljet

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Mljet

Loading...

Naturlig skönhet

Det finns många fördelar med att hyra hus på ön. Med ett hus eller en lägenhet på ön får ni tillbringa många härliga stunder i nationalparken där ni kan vandra och cykla i naturen eller snorkla i undervattensravinerna för att titta på de många sällsynta fiskarterna.

Genom att hyra hus här får du och din familj själva bestämma över er semester. Välj om ni vill gå upp tidigt för att besöka de härliga sandstränderna vid Saplunara, titta på den enorma ruinen efter 400-talspalatset i Polace eller ta en lång sovmorgon.

Att hyra hus på Mljet är också en bra utgångspunkt för spännande eskapader. Besök det vackra Mariaklostret som ligger på en ö i saltvattenssjön Veliko Jezero eller Odysseus grotta. Från hamnen i Sobra kan ni ta er till Dubrovnik, halvön Peljesac eller ön Korcula.

Välkommen att hyra semesterhus på Mljet

Blev du och din familj nyfikna på att t.ex. besöka nationalparken, kan ni hyra semesterhus på Mljet hos oss på NOVASOL. Vi har funnits i Kroatien sedan många år och är glada över att kunna erbjuda ett härligt utbud av semesterbostäder på Mljet. Det enklaste sättet att hyra hus på Mljet är att boka online eller att ringa vår kundtjänst. I vårt sortiment finns semesterbostäder på Mljet för alla behov och plånböcker.

Är ni intresserade av att hyra hus i Dalmatien kan vi fresta med mysiga stugor, charmiga lägenheter vid havet eller stora villor med pool och plats för hela familjen. Genom att hyra hus i Dalmatien hos oss, kan ni också vara säkra på att få den bostad ni bokar. Detta då alla semesterhus på Mljet besiktas regelbundet och dessutom ingår en trygghetsförsäkring. Välkommen till NOVASOL när ni vill hyra hus på Mljet!