Semesterhus på Vis

Kristallklart vatten, orörd natur och fascinerande grottor. Upptäck en av Adriatiska havets mest spännande öar! Genom att hyra hus på Vis hos oss på NOVASOL får ni möjlighet till en härliga semester i den kroatiska ö-världen.

Vis har varit stängd för turister eftersom ön räknades som militärområde. Under andra världskriget användes ön av Tito för att samordna militära operationer och än i dag kan man besöka Titos grotta. Öns isolering har också gjort att naturen är relativit orörd och människor lever på samma sätt som de alltid gjort.

Semester på ön Vis i Kroatien

Populära semesterhus i Vis

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vis

Loading...

Semesterhus med pool i Vis

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vis

Loading...

Upplev en unik ö

Med ett semesterhus på Vis får ni gott om tid att vandra i öns berg, koppla av på den populära stranden Zaglav eller bege er in till huvudorten Vis för att titta på den vackra renässanskyrkan Vår fru av Spilica. Åker ni till den lilla staden Komiza, kan ni besöka en gammal venetiansk borg.

Det finns många fördelar med att hyra semesterhus i Dalmatien vid ön Vis. Från en av våra semesterbostäder här får ni en inblick i lokalbefolkningens vardag, kan njuta av fisk och skaldjur från havet och smaka det lokala vinet. Tillbringar ni ledigheten på ön kan ni också passa på att åka på dagsutflykt till den närbelägna ön Bisevo. På Bisevo kan ni besöka den berömda blå grottan Modra Spilja eller titta på den gamla klosterruinen och kyrkan som finns här.

Hyr en semesterbostad på Vis

Välkommen till Vis!

Det bästa sättet att utforska ön är genom att hyra hus eller semesterlägenhet. Är du och din familj intresserade av att tillbringa ledigheten i ett semesterhus på Vis, är ni välkomna att se vårt utbud här på hemsidan. NOVASOL har förmedlat semesterbostäder sedan 1968 och är glada över att kunna erbjuda härliga semesterhus i Kroatien.

Det smidigaste sättet att hyra semesterhus på Vis är genom att ringa vår kundtjänst eller klicka runt här på vår hemsida. Här hittar ni allt från enklare stugor till charmiga lägenheter vid havet och exklusiva semesterhus på Vis med pool. Varmt välkomna till NOVASOL när ni vill hyra hus i Dalmatien i närheten av Vis!