Semesterhus i Brela

Ta ett dopp i det kristallklara vattnet, läs en bok i skuggan eller åk på utflykt. Med ett semesterhus i Brela väntar härliga veckor vid Adriatiska havet! Den lilla staden Brela i centrala Dalmatien ligger vid Adriatiska havets kust och var förr gömd för turister i väst på grund av järnridån. Här hittar du och din familj allt ni kan önska er av en lugn semester vid havet.

Vid Brela ligger en av Europas vackraste stränder, härlig tallskog, Biokovo-bergen och Kroatiens ö-värld. Genom att hyra lägenhet eller hyra hus i Brela får ni uppleva både avkoppling och härliga naturupplevelser.

Strand och hav i Brela, Kroatien

Populära semesterhus i Brela

Loading...

Semesterhus med air condition i Brela

Loading...

Semesterhus med pool i Brela

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Brela

Loading...

Lata dagar med ett semesterhus i Brela

Genom att hyra hus i Brela säger ni nej till alla måsten och får tid att umgås som en familj. Sola och leka med barnen på stranden Dugi Rat som utsetts till en av Europas vackraste småstensstränder, läs en bra bok under tallarnas skugga, cykla, testa att åka vattenskidor eller vandra bland bergen.

Att hyra hus i mellersta Dalmatien är en bra utgångspunkt för att ö-luffa bland södra Kroatiens öar. Med ett semesterhus i området kan du och din familj ta er till städerna Markaska eller Split för att åka färja till de vackra öarna Brac, Hvar, Solta eller Vis. Från Brela är det också lätt att åka på utflykter längs fastlandets kust och besöka de spännande historiska städerna Trogir och Dubrovnik.

Det finns många fördelar med att hyra hus i Brela i södra Kroatien. Med ett semesterhus i Dalmatien får familjen både frihet och valmöjligheter. Ni kan stiga upp när ni vill, slipper kön till frukostbuffén och kan själva välja om ni vill grilla er egen mat på terrassen eller äta på någon av Kroatiens restauranger.

Hus att hyra i Brela med pool

Boka ditt semesterboende hos NOVASOL

Vill du ha en lugn semester med familjen är ett bra tips att hyra hus eller semesterlägenhet. NOVASOL har funnits sedan 1968 och erbjuder ett unikt sortiment semesterbostäder i Dalmatien och övriga Kroatien.

Att hyra semesterhus i Dalmatien behöver inte vara dyrt. Här på vår hemsida finns boende i alla prisklasser - från billigt till lyxigt. Ni kan boka semesterhus direkt på vår hemsida eller genom att ringa vår kundtjänst. Vi står redo att svara på de eventuella frågor du har om våra boenden och kan också hjälpa dig med att boka om du önskar. Du når oss antingen via telefon eller genom att skicka ett mail.

Du bokar ditt boende i Brela i vetskap om att varje semesterbostad har besökts. Detta görs av våra egna lokala medarbetare innan boendet tas in i utbudet. Om du vill ha lättare att välja, kan du använda våra filter i sökfunktionen. Där kan du klicka i om du till exempel vill bo nära havet eller om du enbart vill se semesterbostäder som välkomnar hund. Ett tips är att börja med att fylla i antal personer och önskar reseperiod. Då visas enbart lediga semesterbostäder i Brela som är lediga under den period ni önskar resa och kan ta emot er allesammans. Välkommen att hyra hus eller lägenhet i Brela hos oss på NOVASOL!