Semesterhus i Ploce

Längtar ni efter en lugn och skön semester i södra Dalmatien är Ploce den perfekta platsen för er. Med ett semesterhus i Ploce via Novasol får ni en härlig tid vid Adriatiska havet.

Ploce är en rofylld och relativt okänd hamnstad i södra Dalmatien. Staden ligger mitt mellan Split och Dubrovnik vid utloppet till floden Neretva. Staden är omgärdad av vacker natur: här finns de sju Bacinska-sjöarna och den flod som förbinder Bosnien med Adriatiska havet.

Ferie i Ploce

Populära semesterhus i Ploce

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ploce

Loading...

Semesterhus med pool i Ploce

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ploce

Loading...

Upptäck fördelarna med ett semesterhus i Ploce

Det finns mycket att vinna på att hyra hus i Ploce under semestern. Med ett semesterhus i Ploce får du och din familj möjlighet att koppla av vid havet, läsa en god bok i skuggan eller sola på någon av stränderna vid staden.

Hyr ni semesterhus vid Neretva Delta i närheten av Ploce kan ni uppleva den fantastiska naturen som finns i området. Floden Neretva leder till naturreservatet Modro Oko / Jezero Desne där ni kan vandra och njuta av det rika djurlivet. Genom att hyra hus i Ploce får ni också chans att besöka de vackra Bacinska-sjöarna där ni kan bada, promenera längs stränderna och njuta av stillheten.

Från ett semesterhus i Ploce får ni också en bra bas för utflykter. Bor ni i en av våra semesterbostäder i Ploce kan ni enkelt ta en färja till den vackra Peljesachalvön, åka till den pulserande staden Dubrovnik eller göra en dagsutflykt till bosniska gränsen.

Ett enkelt sätt att hyra hus i Ploce

Vill ni njuta av stillheten, havet och naturen kan ni hyra hus i Ploce via vår hemsida. Novasol har funnits i Kroatien sedan 2005 och har härliga semesterbostäder i Ploce. Är du och din familj intresserade av att hyra hus i Kroatien kan ni boka bostad i Ploce online eller över telefon. På Novasols hemsida hittar ni semesterhus i Dalmatien i alla prisklasser och storlekar.

I vårt utbud finns allt mellan enklare bostäder, charmiga lägenheter vid kusten och exklusiva villor med pool. Har ni några frågor eller vill ha hjälp att hyra hus i södra Dalmatien vid Ploce är ni varmt välkomna att ringa vår kundtjänst.