Semesterhus i Sibenik

Med ett semesterhus i Sibenik får ni tillbringa ledigheten i Kroatiens forna kulturella centrum. Här kan ni ströva bland de vackra byggnaderna, titta på den berömda katedralen och njuta av det goda livet i Kroatien.

Sibenik grundades redan på 900-talet och har under årens lopp haft många olika herrar. Sedan 1100-talet har ungersk-kroatiska herrar, Venedig, Frankrike och Österrike haft makten över staden. Under Venedigs styre blomstrade staden och blev Kroatiens kulturella centrum där den vackra katedralen S:t Jakob uppfördes.

Upplev Sibenik och havet i Kroatien

Populära semesterhus i Sibenik

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sibenik

Loading...

Semesterhus med pool i Sibenik

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sibenik

Loading...

Upplev kultur och historia

Det finns många fördelar med att hyra hus i Sibenik om du och din familj tycker om att uppleva natur och kultur. Tillbringa dagarna med att promenera omkring i staden för att beundra den magnifika S:t Jakobkatedralen som finns på UNESCOs världsarvslista eller titta på de mäktiga försvarsborgarna som skyddar staden. Hinner ni bara med en, rekommenderas den stjärnformade fästningen S:t Johannes.

Den vackra nationalparken Krka ligger strax en mil utanför Sibenik och är mest känd för sina förtrollande vattenfall, rika fågelliv och det pittoreska klostret som ligger på en ö. Här kan ni vandra, cykla och åka båt vissa sträckor. Ska ni hyra hus i området kan ni också koppla av på White beach utanför staden eller njuta av lokalproducerad skinka, ost och vin på terrassen.

Hyr semesterhus i Sibenik online eller över telefon

Vill din familj tillbringa ledigheten i spännande Sibenik kan ni hyra hus och semesterlägenhet hä hos oss på NOVASOL. Vi har arbetat med semesterhusförmedling sedan 1968 och är stolta över att kunna erbjuda ett varierat utbud semesterbostäder i Sibenik. På vår hemsida kan ni bläddra mellan våra semesterbostäder och hitta ett hus som passar just dina önskemål och plånbok. Du kan även boka din favorit direkt här på webben. 

Alla våra semesterbostäder är besökta av kunniga representanter och i vårt sortiment av semesterhus i Dalmatien finns allt från enkla bostäder till mysiga lägenheter och exklusiva hus med pool och stor trädgård. Vi på NOVASOL anser att det ska vara säkert att hyra hus i Sibenik och därför ingår alltid en trygghetsförsäkring där ett avbeställningsskydd är inkluderat i priset. Välkomna till oss när ni ska hyra hus i Sibenik!