Semesterhus på Brac

Välkommen till Brac - Adriatiska havets pärla! Brac stoltserar med kristallklart vatten, härliga stränder och spännande historia. Det bästa sättet att uppleva ö-livet är att hyra hus på Brac.

Brac ligger i mellersta Dalmatien i södra Kroatien och är Adriatiska havets tredje största ö. Ön är känd för sin vita sten som brutits här sedan antiken, sin omväxlande natur och för sin populära klapperstensstrand Zlatni Rat som ändrar utseende med tidvattnet. Med ett semesterhus på Brac får du och din familj gott om tid att njuta på öns stränder, tillbringa tid i naturen och äta gott.

Zlatni rat på ön Brac

Populära semesterhus i Brac

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Brac

Loading...

Semesterhus med pool i Brac

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Brac

Loading...

Upplev Kroatien genom en semester på ön

Dalmatiska kusten hör till de soligaste platserna i Europa. Från ditt semesterhus på Brac kan ni ta er till stranden Zlatni Rat vid byn Bol, de fina stränderna vid Supetar eller vandra i den skiftande naturen. Bracs landskap består av kalkstensområden med klyftor och raviner, fina skogar och odlingsmark.

Vackra Brac har varit bebodd sedan bronsåldern och har styrts av italienare under många år. Venedig styrde Brac 1420-1797 och har grundat en del byar på ön. Med ett semesterhus på ön kan ni besöka anrika byar som till exempel öns äldsta bosättning Skrip, 1700-tals byn Milna eller den historiskt viktiga staden Nerezisca.

Genom att hyra hus här får familjen fler valmöjligheter. Bestäm själva om ni vill laga en enkel middag hemma eller åka in till städerna för att äta på en av Bracs resturanger. Det lokala köket består av ett flertal lammrätter, vill ni smaka på Kroatien kan ni beställa in delikatesserna vitalac och butalac, den pinfärska osten procip eller drinken smutica som är en blandning av rödvin och getmjölk.

Hus på Brac i Dalmatien

Ett enkelt sätt att boka semesterhus på Brac

Är ni intresserade av att hyra hus på Brac, kan ni boka semesterhus - men även lägenheter - här på vår hemsida. NOVASOL har funnits sedan 1968 och har ett unikt sortiment semesterbostäder att erbjuda om ni vill hyra hus i Dalmatien. Alla våra semesterhus är noga besiktade och i hyran ingår en trygghetsförsäkring. Har ni frågor om våra semesterbostäder på Brac eller vill ha hjälp att hyra hus i Dalmatien, är ni varmt välkomna att ringa vår kundtjänst!