Hyra hus på Otok Drvenik Mali

Välkommen att hyra hus på Drvenik Mali för din nästa semester i Dalmatiens skärgård. Otok Drvenik Mali skulle översatt kunna förklaras som ön lilla Drvenik. Öster om ön ligger Otok Drvenik Veli som då skulle beskrivas som ön stora Drvenik vilket också är en riktig beskrivning av dess repektive storlke i förhållande till varandra.

På den lilla charmiga ön Drvenik Mali, som 2011 endast hade 87 invånare, kan vi på NOVASOL faktiskt erbjuda en rad semesterbostäder för uthyrning. Idag kan du såväl hyra lägenhet som hyra hus på Drvenik Mali hos oss. Några av dessa med egen pool och många som ligger nära havet. Välkommen att se det kvalitetssäkrade utbudet här på hemsidan och boka din favorit direkt online.

Salta bad genom att hyra hus på Drvenik Mali

Populära semesterhus i Drvenik Mali

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Drvenik Mali

Loading...

Semesterhus med pool i Drvenik Mali

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Drvenik Mali

Loading...

Salta bad på den idylliska ön

Till Drvenik Mali tar du dig med båt från Seget Vranjica som ligger bredvid staden Trogir. Detta gör att du också kan nå ön genom att flyga till Split. Från Trogir går det även att ta färjan ut till flera av de andra närliggande öarna.

Drvenik Mali är en idyllisk liten ö med fascinerande kroatisk natur. De mest oasfalterade vägarna erbjuder utmärkta cykel- eller vandringsturer. Att utforska den relativt platta ön till fots eller på cykel är för många en naturlig del av en semester här.

Självklart är det samtidigt bad och öns stränder som lockar besökare hit. Längs med öns kustremsa finner du flera stränder. Det kroatiska kristallklara vattnet i Adriatiska havet är för många en stark anledning till att hyra hus i Dalmatien. Salta bad och avkopplande dagar vid havet gör att man kan samla energi och varva ner. Flera av våra semesterhus ligger nära havet vilket gör att du har nära till att svalka dig. Samtidigt finns flera med egen pool så att du inte ens behöver lämna tomten.

Boka boende på Drvenik Mali

NOVASOL har under många år arbetat med uthyrning av semesterbostäder i Kroatien. Vår egen lokala personal åker året om runt och besöker nya semesterhus och lägenheter som kan tänkas vara lämpliga för vårt sortiment. Även om vi besöker så äger eller bygger vi inte våra boenden själva. Detta gör att du får ett genuint, personlig och varierat utbud att välja i. Varje semesterbostad på Drvenik Mali har inretts efter ägarens egen smak och tycke och det finns ju samtidigt en anledning till att man valt just den semesterbostaden.

När du väljer att hyra hus på Drvenik Mali direkt hos NOVASOL så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt i din bokning. Där ingår bland annat ett bra avbeställningsskydd vilket du i detalj kan läsa om i våra Hyresvillkor. Till varje bokning av boende i just Kroatien hos oss så ingår dessutom städning vid avresa, sänglinnen till alla gäster samt eventuell förbrukningskostnad i hyran. En ytterligare fördel till att välja NOVASOL när du ska hyra hus på Drvenik Mali för din semester.