Hyra hus på Drvenik Veli

Lockar en ö-semester i Kroatien så kan du bland annat hyra hus på Drvenik Veli hos oss på NOVASOL. Otok Drvenik Veli skulle på svenska kunna översättas till ön stora Drvenik. Detta stämmer också storleksmässigt i förhållande till grannön Drvenik Mali där Mali betyder lilla/liten. Andra benämningar du kan stöta på är Drvenik Veliki, Veliki Drvenik och Otok Drvenik Veliki. Oavsett vad så har du med ett semesterhus på ön en utmärkt bas för en härlig semester i Kroatien.

Samtliga våra semesterbostäder på Drvenik Veli går att finna här på vår hemsida. Här kan du filtrera baserat på dina önskemål för att sedan boka din favorit direkt online. Självklart står även vår kundservice redo på telefon och mail om du skulle ha några frågor kring ett boende eller vill ha hjälp med att boka.

Feriehuse i Dalmatien

Populära semesterhus i Drvenik Veli

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Drvenik Veli

Loading...

Semesterhus med pool i Drvenik Veli

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Drvenik Veli

Loading...

Avkopplande semester nära havet

Drvenik Veli nås med färjan som går från Seget Donji via Drvenik Mali. Seget Donji kan beskrivas som en förort till Trogir. Inte långt därifrån ligger också Split så om du flyger hit kan du därefter ta dig till ön. Trogir är en mycket populär semesterdestination och har du möjlighet så är det ett tips att besöka staden. Drvenik Veliki är en relativt liten ö med stora backar, branta sluttningar och den högsta toppen Buhaj-kullen i öster. Det finns flera stora vikar på ön, inklusive Veli Porat, men också Mala luka, Kokošinje och Solinska.

…eller aktiv

Om du är intresserad av en aktiv semester så hittar bland annat du cykelvägar på ön. Några är asfalterade medan andra är täckta med grus och sten. Du kan också välja att hyra båt, dyka eller hålla på med andra vattensportaktiviteter under din semester på Drvenik Veli. Då det är en ö är hav och strand två givna höjdpunkter för många här. Ta ett dopp i det blå och njut av din semester. Koppla av och njut av att bara vara långt borta från vardagen där hemma. Många av Kroatiens stränder består av små stenar vilket minskar risken av att få med sig sand hem till huset.

Naturen på Drvenik Veli har naturligt förnyats där träd nu växer där vingårdar och olivlundar fanns tidigare. Det växer också fikon, mandlar och nypon som tecken på den tidigare odlingen i detta område. Besök de södra vikarna som alltid är trevliga och varma, som befinner sig i ständigt solljus och klara hav. Allt i doften av salvia, rosmarin, lavendel och mynta – som växer under stora delar av året. Upplev de autentiska landskapen och landsbygdens atmosfär.

Boka boende på Drvenik Veli hos NOVASOL

På NOVASOL kan vi idag erbjuda över tiotusen semesterbostäder i Kroatien. Detta ger dig ett brett utbud om du vill hyra semesterbostad i Dalmatien. Bland dessa finner du också flera alternativ på Drvenik Veli och kringliggande öar. Några av våra boenden på ön har egen pool. Perfekt om du vill doppa dig i vattnet direkt vid bostaden istället för att ta dig till havet. Här på vår hemsida kan du anpassa efter de kriterier som är viktiga för just dig så att du får alternativ som passar dina önskemål.

Samtliga våra semesterbostäder har besökts av vår egen personal i Kroatien. Till din bokning, när du gör den direkt hos oss, så ingår också alltid såväl vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd, som sänglinnen, slutstädning och förbrukningskostnader i hyran. Bra att veta när du planerar att hyra hus på Drvenik Veli för semestern.