Hyra lägenhet i Rogoznica

Välkommen att hyra semesterhus eller lägenhet i Rogoznica för din nästa semester i Kroatien. En efterlängtad semester spenderad i ett semesterhus i Kroatien kommer säkerligen att möta dina förväntningar. Vackra stränder, unika och varierande landskap och rika kulturarv finns över hela landet - även i Rogoznica. 

Kuststaden Rogoznica i Dalmatien erbjuder varma temperaturer, fantastiska sandstränder med turkost och kristallklart vatten, små vikar och pinjeträd i vart och varannat hörn. Om du hyr ett boende i Dalmatien i Rogoznica, kommer du snabbt att få reda på varför Kroatien sägs vara ett av de vackraste länderna i södra Europa.

Utsikt över hus i Rogoznica, Kroatien

Populära semesterhus i Rogoznica

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Rogoznica

Loading...

Semesterhus med pool i Rogoznica

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Rogoznica

Loading...

Staden Rogoznica

I Rogoznica, som till större delen ligger på ön Kopara, hittar du ett underbart urval av vackra semesterbostäder som du kan hyra för din semester. Ön är ansluten till fastlandet. En av huvudattraktionerna på ön är sjön Zmajevo Oko, vilket betyder "Drakögat". Att bada i drakens öga är en unik upplevelse av flera anledningar och det finns flera legender om sjöarnas styrkor.

Enligt en av myterna om draken Murin sägs det att om två käraste badar i sjön tillsammas, så kommer de att älska varandra resten av livet och deras äktenskap kommer att bli välsignat med evig kärlek och trohet, och paret välsignas med glada och friska barn. Upplev detta unika landskap under din semester i Rogoznica när du hyr ett semesterhus eller semesterlägenhet. 

Gå en promenad genom staden och besök Marina Frapa, som är mycket populär bland turister och anses vara en av de vackraste marinorna i Kroatien. Sockenkyrkan från 1615, med dess underbara klocktorn, är också en vacker attraktion för besökare.

På semestern i Rogoznica hittar du mysiga butiker, restauranger och kaféer. Boka din nästa semester på NOVASOL och hyr ett semesterhus i Rogoznica.

Upplev Dalmatien under Kroatiensemestern

Upplev Dalmatien

En av de mest populära regionerna att hyra semesterboende i Kroatien är Dalmatien. Förutom en 400 kilometer lång kust, kommer charmiga städer som Dubrovnik, många historiska platser och vackra stränder att vänta här i Dalmatien.

Här finns också ett brett utbud av unika landskap fyllda med naturens underverk, som bara väntas att upptäckas. Oavsett var du hyr ditt semesterhus i Dalmatien, kommer du att vara nöjd med denna fantastiska region.

Boka boende i Rogoznica för din semester i Kroatien

En semesterbostad är ett utmärkt sätt att uppleva Kroatien, för här har du möjlighet att planera ditt schema och aktiviteter enligt dina önskemål. Våra semesterhus och semesterlägenheter är ofta en perfekt utgångspunkt för utflykter eller om man vill prova några av de många aktiviteterna i området.

I ett av våra semesterhus för många personer finns det plats för alla, så du kan njuta av din semester i Dalmatien med alla människor du bryr dig om. Du kan även få din hund med på semestern i Rogoznica, eftersom vi erbjuder trevliga husdjursvänliga semesterhus där din hund kommer att känna sig bekväm, för dem som inte vill lämna familjens fyrbenta vän hemma på semestern.

Om du drömmer om en extra nivå av lyx, kan du också hyra semesterbostäder i Dalmatien som har en privat pool. Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt semestersällskap till er nästa semester i Kroatien och varför då inte genom att hyra boende i Rogoznica?