Semesterhus i Zadar

Vackra skärgårdsöar, intressanta museer, historiska byggnader och fascinerande installationer - Zadar har det mesta för en minnesrik semester i Kroatien. Med ett semesterhus i Zadar får du och din familj en bra bas nära havet för att uppleva denna del av Kroatien. Välkommen att boka ditt boende i Zadar direkt här på vår hemsida, eller ring oss om du behöver hjälp med din bokning.

Vy över hus i vackra Zadar

Populära semesterhus i Zadar

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Zadar

Loading...

Semesterhus med pool i Zadar

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Zadar

Loading...

Vacker hamnstad med fantastisk skärgård

Zadar blev valt till European Best Destination 2016, vilket inte är så konstigt. Zadar grundades under romartiden och blev en viktig hamnstad för handeln med vin och timmer. I dag är staden en av Kroatiens största städer och är känd för sina historiska byggnader som kyrkan S:t Donat, landsporten, den gamla muren, men även för sina fascinerande installationer havsorgeln och solhälsningen. Hyr ni semesterhus i Zadar kan ni även ta en tur ut i skärgården eller åka till de närliggande nationalparkerna.

Vid havsorgeln i Zadar

Upptäck fördelarna med ett semesterhus

Det finns mycket att vinna på att hyra hus i Zadar om ni vill lära känna trakten på djupet. Med en av alla semesterbostäder i Zadar får ni gott om tid att ströva omkring i stadskärnan, titta på kyrkorna, ta en kopp kaffe på Medborgartorget och besöka glasmuseet med föremål från romartiden.

Ett semesterhus i Zadar är också en bra bas för utflykter. Genom att hyra hus i Zadar kan ni bada i de små vikarna längs kusten, ta en båt ut i skärgården eller ta er till de närbelägna nationalparkerna Kornati och Paklenica. Kornati ligger söder om Zadars skärgård och består av omkring hundra öar och skär, medan Paklenica är ett paradis för bergsklättrare.

En av många fördelar med att hyra hus här är chansen att bo bland lokalbefolkningen och få en mer genuin bild av Kroatien. Du kan handla dalmatiska specialiteter på marknaden som ligger ett stenkast från Medborgartorget eller besöka en av kvarterskrogarna i ditt område. Vill ni smaka på Dalmatien ska ni prova ost från ön Pag, lokalproducerat vin och skinkan prsut.

Kyrka i Zadar

Boka semesterhus i Zadar hos NOVASOL

Vill din familj uppleva den fantastiska skärgården kan ni hyra hus i Zadar hos oss på NOVASOL. Vi har på bara några år vuxit till att vara ledande på uthyrning av semesterhus och lägenheter i Kroatien. Detta gör att du får ett stort, personligt och varierat utbud att välja mellan. Allt för att du ska hitta en semesterbostad som passar just dig. Är ni intresserade av att hyra hus i Dalmatien vid Zadar kan ni boka bostad online eller ringa vår kundtjänst. Välkommen till NOVASOL när ni ska hyra semesterhus i Zadar!