Semesterhus i Tribunj

Tribunj i norra Dalmatien i Kroatien lockar med härligt badvatten, vacker natur och charmigt stadsliv. Hitta just ditt drömboende till er semester hos oss på NOVASOL. Vi har många semesterbostäder i Tribunj så vi hoppas att du kommer hitta ett boende som passar just dig.

Tribunj i Kroatien

Populära semesterhus i Tribunj

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Tribunj

Loading...

Semesterhus med pool i Tribunj

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tribunj

Loading...

Sommarort med härliga stränder

Tribunj är en liten ort vars befolkning flerdubblas om sommaren när turisterna kommer till staden. Bo i ett semesterhus i området och njut av en stressfri och lyckad semester på dina villkor, i denna livliga lilla stad. Trots de många turisterna behåller området varje år sin karaktär av småstad, där man möter grannen nere hos bagaren på morgonen.

Staden är även känd för sina fantastiska stränder och den vackra utsikten över Adriatiska havet, som man kan njuta av från stadens kyrkotorn. Vattnet runt orten kallas ofta för det renaste i Adrianska havet, som gjort för att bada, sporta och koppla av i. Genom att hyra hus i Tribunj får du havet, stranden och semesterdrömmen alldeles runt knuten!

Att hyra semesterhus är ett utmärkt sätt att förgylla semestern. Du får friheten av ett eget hus och har samtidigt nära till alla aktiviteter och utflyktsmål. Tribunj ligger vid den största motorvägen i Kroatien. Detta gör att det är lätt att använda staden som utgångspunkt för utflykter till resten av regionen. Njut av en semester i området redan i år - kontakta oss när du vill hyra hus eller lägenhet.

Regionen kring Tribunj har under många år varit känd för sina utmärkta grönsaker och sina uppfriskande viner. Ihop med det utbredda fiskeriet i Adriatiska havet betyder det att man kan vara säker på att få mat i världsklass, när man semestrar här.

Hus att hyra i Tribunj, Kroatien

Hitta ditt nästa boende i Tribunj

Lugn och ro eller liv och glada dagar? Du bestämmer själv vilken semester du vill ha när du hyr semesterhus i Kroatien hos NOVASOL. Vi kan genom vår erfarenhet erbjuda trygghet och kvalitet när du bokar ditt boende. Hos oss kan du enkelt hyra hus i Dalmatien, Tribunj eller övriga Kroatien direkt genom vår hemsida. Självklart är du också välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hyra hus i Tribunj, året om och till förmånliga priser, varmt välkommen till NOVASOL!

Semesterhus med pool i Tribunj