Hyra hus på Ciovo

Hos NOVASOL kan du bland annat hyra hus på ön Ciovo (Otok Ciovo) som ligger vid kusten i centrala Dalmatien. Ön är knuten till fastlandet genom en bro från Trogirs historiska centrum. Detta gör att du enkelt kan ta dig hit för din semester på Ciovo.

Denna ö i Adriatiska havet är känd för sin rika vegetation, skärgården med sina små pittoreska öar, vikar och vackra sten- och sandstränder. Med ett semesterhus på Ciovo, har du en bra bas för att upptäcka allt vad ön har att erbjuda. Samtliga våra semesterbostäder för uthyrning finner du här på vår hemsida där du också kan boka direkt online.

Semester i semesterhus på härliga Ciovo

Populära semesterhus i Ciovo

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ciovo

Loading...

Semesterhus med pool i Ciovo

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ciovo

Loading...

Upplev Ciovo och kusten

Vill du spendera din tid med familj och vänner så är orterna Mastrinka, Arbanija, Slatina, Mavastica, Okrug Gornji och Okrug Donji tips att koppla av i. Bland vårt totala utbud av boende i Dalmatien, finner du flera semesterbostäder i, eller nära till, dessa orter. Staden Trogir breder även ut sig delvis på den norra delen av ön.

Många av våra semesterhus ligger nära havet vilket ger dig utmärkta möjligheter att njuta av sol och strandliv under din semester på ön. Öarna i sydväst om Čiovo har många dykcenter och är ett utmärkt läge för undervattenfiske samt vattensporter. För dig som vill aktivera dig på land så finns det även tennisbanor och cykeluthyrning.

Ciovo nås enkelt med bro från Trogir

Upplevelser och sevärdheter

På ön finns det en antal krogar och strandbarer som står redo för besökare och lokalbefolkning. För dig som letar efter mer finns Trogir nära med alla dess restauranger, sommarfestivaler, underhållningsprogram samt många kaféer som erbjuder något för alla målgrupper.

Den historiskt och kulturellt intresserade gör ett besök till dominikanerkloster vid namn Heliga Korset ("Sv. Kriz") på nordöstra kusten som grundades på 1400-talet. Kyrkan Vår Fru vid Havet (”Gospa pokraj mora”) med övergivna byggnader från 1500-talet är en annan sevärdhet och är belägen på den södra sidan av Čiovo.

Boka boende på Ciovo hos oss

På NOVASOL är vi glada över att kunna erbjuda ett stort utbud av semesterbostäder för uthyrning på Ciovo. Här på vår webbplats finner du vårt kompletta utbud av såväl semesterhus som semesterlägenheter. Du kan filtrera baserat på de önskemål som passar just dig. Kanske vill du bo vid havet. Eller kanske reser du med hund? Är ni många personer som reser tillsammans? Eller så kanske du vill hyra hus på Ciovo med pool. Välj själv vad som passar dig och även den reseperiod du önskar. Då får du ett resultat som visar samtliga semesterbostäder som är lediga och matchar dina önskemål.

Väljer du att hyra hus på Ciovo hos oss på NOVASOL gör du det i vetskap om att vi besöker alla våra boenden innan de kan bokas. Detta gör våra egna lokala medarbetare i Kroatien. I din bokning – när den görs direkt hos NOVASOL – så ingår dessutom alltid sänglinnen, slutstädning, elförbrukning och vårt Trygghetspaket i din hyra. Bra att veta när du planerar hyra ett av våra semesterhus på Ciovo för nästa semester.