Semesterboende i Tucepi

Vid havet i Tucepi

Semesterboende i Tucepi

I Tucepi kan du och din familj njuta av lugnet samtidigt som ni har nära till otaliga aktiviteter och livliga städer. Genom att hyra hus i Tucepi får ni några härliga veckor vid Makarska Rivieran.

Härliga Tucepi är en fridfull semesterort som ligger längs den Makarska Rivieran i mellersta Dalmatien. Tucepis fyra kilometer långa strand ramas in av de imponerande Biokovobergen som reser sig mot himlen. Det fina med att hyra hus här är att man kan semestra i lugn och ro i natursköna omgivningar, men ändå ha nära till livliga Makarska som ligger en halvmil därifrån.

Populära semesterhus i Tucepi

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Tucepi

Loading...

Semesterhus med pool i Tucepi

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tucepi

Loading...

Njut av lata dagar i solen

Tucepi ligger i mellersta Dalmatien som är ett av Europas soligaste områden. Tänker ni hyra hus i Tucepi får ni många chanser att njuta av sol och bad vid Makarska Rivieran. Med ett semesterhus kan du och din familj stiga upp när ni vill, äta en god frukost på terrassen eller följa den vackra strandpromenaden för att ta ett morgondopp i den mysiga bukten.

Tillbringa dagarna med att sola, bada eller läsa en god bok i tallarnas skugga. I Tucepi finns många vackra kyrkor och kapell att se. Till exempel S:t Ante av Padua, S:t Georg och S:t Mikael. Från ett semesterhus i området är det också enkelt att ta sig Biokovobergen för att vandra och upptäcka alla arkeologiska lämningar som finns vid staden.

Att hyra hus i Tucepi är en bra utgångspunkt för utflykter längs Rivieran. Från ditt semesterhus kan du enkelt ta dig till nöjesstaden Makarska, ön Brac och storstaden Split. Ni kan även besöka någon av kustens vinodlingar eller ta er till den historiska staden Dubrovnik.

Pool med havsutsikt till boende i Tucepi

Ett enkelt sätt att boka boende i Tucepi

Är du och din familj intresserade av att hyra semesterhus i Kroatien kan ni bland annat hyra en av våra semesterbostäder i Tucepi. NOVASOL började resan inom stuguthyrning redan 1968 och har vuxit till att idag ha många härliga semesterbostäder att erbjuda. Våra semesterbostäder bokar ni enkelt här direkt online eller över telefon.

Om du bokar direkt via oss, ingår dessutom alltid vårt Trygghetspaket automatiskt och utan extra kostnad. Läs med om Trygghtespaketet i våra hyresvillkor. Välkomna till NOVASOL om ni vill hyra hus i Dalmatien och härliga Tucepi!