Semesterhus på Solta

Solsken, turkosblått hav så långt ögat ser och god mat... det kan du och din familj förvänta er av en semester på Solta. Det bästa sättet att utforska ön är att hyra semesterhus som bas.

I mellersta Dalmatien ligger den 57 kvadratkilometer långa ön Solta. Till Solta tar man sig genom att åka färja från Split. Solta är en klippig ö, men här finns även bördig mark där det odlas oliver, druvor, kryddor och fikon. De första att skaffa semesterhus här var romarna och ruinerna efter de magnifika romerska villorna finns kvar än i dag.

Även boende med pool på Solta

Populära semesterhus i Solta

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Solta

Loading...

Semesterhus med pool i Solta

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Solta

Loading...

Upptäck fördelarna med att hyra hus på Solta

Det finns mycket att vinna på att hyra semesterhus på ön. Från en av alla semesterbostäder här får ni en bra utgångspunkt att utforska öns stränder som till exempel den vackra sandstranden utanför byn Necujam. Genom att hyra hus på Solta får ni även gott om tid att se er omkring på ön och kan besöka lämningarna efter öns gamla försvarstorn.

Vill ni uppleva kroatisk kultur ska ni förstås hyra hus soms utgångspunkt. Här bor ni mitt bland lokalbefolkningen och får lära känna landets tradition och smaka på den dalmatiska matkulturen. Besöker ni en av öns restauranger bör ni beställa in färsk fisk eller skaldjur tillagade i olivolja, vitlök och kryddor som är en specialitet.

Genom att hyra hus på ön kan ni själva bestämma över er semester. Ta en lång sovmorgon, ät frukost på terrassen och tillbringa dagen på Soltas stränder eller gå upp tidigt för att åka till storstaden Split. Semestern är full av möjligheter!

Boka ditt nästa semesterhus på Solta

Är din familj intresserade av att tillbringa ledigheten i Dalmatien kan ni hyra hus på Solta här på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL har många års erfarenhet av semesterhusförmedling och har ett härligt sortiment med semesterhus i Dalmatien på Solta.

Alla våra semesterbostäder besiktas regelbundet och tänker ni hyra hus här så ingår alltid ett trygghetspaket med ett avbeställningsskydd. Har ni frågor om trygghetspaketet eller vill ha hjälp att hyra hus på Solta kan ni ringa vår kundtjänst!