Semesterhus på Hvar

Turkosblått vatten, lila lavendelfält, lummiga vinodlingar och anrika byggnader - Hvar har mycket att erbjuda! Med ett semesterhus på Hvar kan hela familjen njuta av sol, kultur och god mat. Kroatiens soligaste ö, Hvar, ligger söder om ön Brac i centrala Dalmatien. Ön är berömd för sina stora lavendelfält och kulturella skatter som den vackra renässanskatedralen S:t Stefan. Öns historia började redan 300 år före Kristus när greker kom hit och grundade städerna Stari Grad och den nuvarande huvudorten Hvar.

Upplev Hvar under din semester i Kroatien

Populära semesterhus i Hvar

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hvar

Loading...

Semesterhus med pool i Hvar

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hvar

Loading...

Upplev fördelarna med en semesterbostad på Hvar

Det finns otaliga anledningar att hyra hus på ön. Från ett semesterhus här är det enkelt att göra spännande utflykter på ön. Ta till exempel en dagsutflykt till den forna huvudorten Stari Grad för att beundra Bianchinipalatset och den fina borgen Kastel Tvrdalj. Ska ni hyra hus i Dalmatien får ni heller inte missa att besöka huvudorten Hvar med den vackra katedralen S:t Stefan, franciskanklostret och Hektorovicpalatset.

Med ett semesterhus som bas får ni även många härliga stunder vid Adriatiska havet. Några kilometer från orten Hvar ligger byn Milna med fina stränder och lummiga laguner. Andra härliga stränder finns utanför byn Zavala. Tänker ni hyra semesterhus under sommaren, kan ni ta båten till Pakleniöarna där ni kan bada i det kristallklara vattnet.

Vill du och din familj uppleva Kroatiens kultur ska ni självklart hyra hus på Hvar. Med en av våra semesterbostäder som bas kan ni ströva längs öns stora lavendelfält, dricka vitt vin från någon av öns vinodlingar eller äta skaldjursrisotto på någon av alla restauranger.

Boka boende i Dalmatien direkt online

Vill du också njuta av sol och god mat i Kroatien, kan du hyra hus på Hvar här på vår hemsida. Det går även bra att ringa till vår kundtjänst för att boka. På NOVASOL har vi förmedlat semesterbostäder i Kroatien sedan 2005 och kan erbjuda härliga semesterhus på Hvar. Att hyra hus hos oss är tryggt eftersom alla våra semesterbostäder i Kroatien är noga besiktade av erfarna medarbetare innan de görs tillgängliga för uthyrning. Har du frågor eller vill ha hjälp att hyra hus, är du varmt välkommen att ringa. Trevlig semester på Hvar i Kroatiens ö-värld!