Hyra hus på Pasman

Ta dig till ön Pasman i Dalmatien för en mycket avkopplande semester i en av NOVASOLs semesterbostäder i Kroatien. Ta med hela familjen till denna underbara ö för att uppleva den soliga och avslappnade atmosfären tillsammans på bästa sätt. Känn dig fri från stress när du kommer bort från vardagen till öns lugna tempo. Ha en semesterbostad som bas för att välja själv semesterns takt och riktning. 

Ön Pasman i norra Dalmatien är ett charmigt resmål som du kommer komma ihåg för lång tid framåt. Ön är täckt med idyllsika vingårdar och olivlundar, uppdelade av vackra stenmurar. Här kan du njuta av långa, härliga promenader på semestern för att sedan ta ett svalkande dopp i det kristallklara vattnet.

Hus vid havet på ön Pasman

Populära semesterhus i Pasman

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Pasman

Loading...

Semesterhus med pool i Pasman

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Pasman

Loading...

Upplev Zadars skärgård

Längs med kusten hittar du många fantastiska stränder och små mysiga städer, som erbjuder de faciliteter och den service du behöver under semestern. Ön Pasman ligger i Zadars skärgård, söder om Zadar på väg till Biograd na Moru. Pasman sträcker sig över ett område på cirka 60 kvadratkilometer. Ön är ansluten till fastlandet via en liten bro, så du kan enkelt nå ön med bil, buss eller tåg. Föredrar du fastland har vi också ett härligt utbud av semesterhus och lägenheter i Zadar.

Aktiv semester på Pasman i Dalmatien

Sevärdheter och aktiviteter på Pasman

Ön blev bebodd under romartiden, och staden Pasman nämndes redan år 1067, strax efter att den vackra St. Michaels kyrka byggdes. Kyrkan är än idag en populär sevärdhet. Här kan du beundra vackra verk av den berömda kroatiska målaren, Medovic. Det finns också ett antal andra kulturella attraktioner på Pasman att uppleva och besöka, exempelvis kloster och ett museum.

Pasman är ett populärt resmål för dem som vill hyra hus i Dalmatien. Detta på grund av det vackra landskapet och det varma vattnet. Det är en utmärkt plats för cykling och vandring året runt tack vare alla vägarna och stigarna på ön. Pasmans vatten sägs vara den renaste i Adriatiska havet, och segling är också mycket populärt i detta område, så varför inte prova det medan du bor här i ett semesterboende i Kroatien. Det är också möjligt att besöka Kornati National Park och Telascica Nature Park under din semester på Pasman, som är några av de mest populära ställena att besöka i norra Dalmatien. På Pasman finns verkligen något för alla, vare sig man önskar ren avkoppling eller upptäcka nya saker!

Boka boende på Pasman hos NOVASOL

NOVASOL har många härliga semesterbostäder i Dalmatien för uthyrning på ön Pasman. Hyr en lägenhet eller ett semesterhus som passar för just ert resesällskap. Vi har många fullt utrustade semesterhus, som är lätta att hitta här på vår hemsida. Hitta drömhuset och upplev en underbar och avkopplande semester. NOVASOLs semesterbostäder i Kroatien kommer i varierande grad av lyx, men oavsett vilket hus eller lägenhet du hyr, hoppas vi att det blir basen till din nästa minnesrika semester i Kroatien. Hyr ett hus med egen pool eller en semesterlägenhet med fantastisk utsikt och upplev vad ditt privata boende har att erbjuda. Vad du än väljer så ser vi fram emot att välkomna dig till ditt nästa boende i for av våra semesterhus på Pasman!